Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.
Seuraava

Vastatuuleen on kiva mennä  14

Unohdin perjantaina kirjoittaa kiukkublogimerkinnän, joten teen sen maanantain kunniaksi.

Tapani mukaan olen jälleen fillaroinut työmatkani, ne ovat tosin puolet lyhyemmät kuin viime vuonna, mutta fillaroin kuitennii. Perjantaina kun fillaroin kotia kohden, mua rupesi ihan urakalla vituttamaan.
Kiroilin Itäväylän varrella kulkevalla pyöräilytiellä tuulelle - vastatuulelle. Eikös siinä vaiheessa saa kiroilla, kun kävellen pääsee nopiampaa eteenpäin, kuin fillarilla?!?

Onneksi tuolloin ei ollut muita kauhiasti liikenteessä. Metron lipuessa ohitseni oli varmasti niillä matkustajilla, jotka minuun päin erehtyivät katsomaan, vähintäänkin hauskaan katsoessa kun kiroilen naama punaisena tuulelle. Ei ole mitään ärsyttävämpää, kuin joutua polkemaan alamäessä, jossa normaalisti ei pysty edes polkemaan koska vauhti on niin luja ja vaihteiden vaihto isommalle ei juurikaan vauhtia saa kasvamaan, kun nyt joutui polkemaan pienellä vaihteella hirveätä kyytiä eikä silti päässyt eteenpäin. Hyvä ettei fillari lähtenyt taaksepäin kulkemaan, kun lopetin polkemisen.

Luojalle kiitos, tuo matka ei ole kovinkaan pitkä. Olisin luultavasti muuten heittänyt fillarin Kulosaaren sillan kohdalla mereen! Eipä se tosin ollut perjantainakaan kovin kaukana.


Omalaatuisuutta kaivataan  2

Oltiin tosiaan eilen Korialla. Näin elämäni ensimmäistä kertaa Ruoskan, siis sen bändin:)
Muuten ihan jees bändi ja esitys, mutta se laulaja imitoi aivan liikaa Rammsteinin laulajaa. Aivan samat eleet ja muut lavaliikkeet. Rupesi oikein ärsyttämään se esitys.

Ja toinen asia, joka esityksessä ärsytti oli se, että tämä artisti ilmeili "kiimaisena" ja puristeli pallejaan joka biisissä (+kasteli valkoiset housunsa siten, että se elin melkein näkyi vaatteiden alta), vaikka eturivin keski-ikä oli noin 12v. Olisi voinut hieman taas miettiä illan esitystä, koska tuolla on yleensä kuulemma ollut ikäjakauma tuota 7v--->


Omatunto iski  4

Yöks. Ostin perjantaina kokonaisen grillatun broilerin. Sitä söin tuolloin puolet ja äsken söin loput. Kun olin raastanut paljain käsit lihat luiden ympäriltä katsoin sitä raatoa. Mun teki pahaa, kun ne luut näkuivät selkeämmin kun siinä päällä ei ollut enää lihaa. Meinasi jäädä ruoka syömättä:/ Melko karuahan tuo eläimen elämä on.


Palautetta Koria Roll:sta  6

Olen tehnyt järjestyksenvalvojan hommia vuodesta 1999 ja olen ollut erittäin suurissakin tapahtumissa töissä turvallisuuspuolella(mm. Yleisurheilun mm-kisat, Suomi-Englanti jalkapallopeli, Euroviisut yms), enkä ole ikinä törmännyt siihen, että järjestyksenvalvoja ottaisi avainkettingin pois ei päihtyneeltä asiakkaalta hänen laukustaan. Okei, tuohon asti tuon vielä ymmärrän, että sen avainkettingin ottaa pois asiakkaalta, mutta sitä en ymmärrä että miksi helvetissä he ottavat asiakkailta avainkettingit pois (laukusta, jossa ne eivät ole edes näkyvillä) vaikka he myyvät festarialueella vaarallisempia esineitä mm. teräväpäisiä niittivöitä/rannenauhoja, pitkiä metallisia avainkettinkejä...

Niin ja festarialueella näkyi todella massiivisia metallisia kettingejä asiakkailla...

Jos kerran pitää leikkiä niin vitun pätevää, niin pitäisikö ehkä siinä vaiheessa pitää huoli myös siitä, ettei festarialueella myydä näitä vaaralliseksi luokiteltavia esineitä? Tai ettei noita ketjuja näy muillakaan asiakkailla roikkumassa housuista.


Seuraava