Ajatusten hallinta

  • suojelusprkl

Olisi hienoa, jos osaisi työntää sivuun jonkun asian, jota ei halua ajatella. Ja sitten kun asiaa ei ajattele, se ei häiritse eikä aiheuta vitutusta, harmitusta tai kiukutusta.

Jos tutkijat ovat kerran keksineet pillerin, jolla saa ihmisen rakastumaan, miksi he eivät pystyisi keksimään pilleriä, joka auttaa muihin aivoista johtuviin vaivoihin? Esimerkiksi vitutuksen tunteeseen?

Kaikista hienointa olisi sellainen pilleri, jonka syömällä suostuisi nielemään kaiken paskan, jota jotku on valmiita syytämään toiselle. Sitä vaan kuuntelisi naama hymyssä, kun toinen vaahtoaa sanallisen arkkunsa syövereistä erihienoja haukkumasanoja, eikä se tuntuisi missään.
Toisaalta, olisiko se enää inhimillistä, jos läheisen ihmisen laukomat ikävät sanat eivät satuttaisi. Tai jos pillereitä naukkimalla voisi päättää kuka ihminen rakastaa sua tai ketä sä rakastat? Tai jos vituttaa niin nappia naamariin, niin ei vituttaisi enää. Olisi se hienoa.

Toisaalta, kaipa joku vitutuskin kasvattaa ihmistä. Vielä kun tietäisi miksi sellaiselle ihmiselle tulee turhaa vitutusta esimerkiksi jatkuvasta sairastelusta, joka tahtoisi olla aktiivinen ja puuhailla kaikkea, mitä ei voi puuhailla koska on kipeä kokoajan.

Onneksi on perjantain ja huomenna lauantai ja sitten sunnuntai, onpa taas yksi viikko takanapäin. Josko ensi viikolla olisi taas hieman terveempi olo. Tämän hetkinen olotila ei ole sellainen, että tekisi mieli hikoilla ja pomppia keuhkot pihalle. Lähinnä tekee mieli survoa käsi syvälle kurkkuun ja kauhoa sieltä limaa kaksin käsin pois.

Kirjoitettaessa soi http://www.myspace.com/45dw

2 kommenttia

licence27

20.2.2009 22:18

Suomalainen lääketiede: Hoidetaan oireita vuodesta toiseen, syötetään pillereitä ja jätetään perussyy selvittämättä. Juurikin noista syistä huumeet menee kaupaksi, eli pahaa oloa ja vitutustä lääkitään ensin viinalla, sitten pillereillä ja lopulta joko kuolee tai on niin sekaisin että mikään ei tunnu missään. No välimuotona on sitten tuhoisaa ja itsetuhoisaa käyttäytymistä.
Etsi suomalainen jota ei vituta tai joka ei valita. Jos löydät sellaisen olet joko löytänyt maan onnelisimman ihmisen tai vain jonkun joka tyytyy vähään. Onneksi on vapaa maa ja vapaus vaihtaa työpaikkaa, asuinpaikkaa ja harvalla lähipiirikään seuraa mukana kehdosta hautaan.
Pakko tehdä sitä mitä pystyy, jos ei voi tehdä sitä mitä haluaa, kenen kanssa haluaa ja missä haluaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus