Allergiat

  • suojelusprkl

Eipä ole ollutkaan moneen vuoteen silmä muurautuneena kiinni. Tai no ei se enää ole niin paha, kuin se oli aamulla, mutta on tuo luomi turvonnut silti.

Mikä lie öttiäinen purrut silmäkulmaan, mutta olis saanut purra jonnekin muualle. En nyt jaksaisi silmäluomen turpoilua. Muutenkin kutisee ja syyhyää joka paikka.

Söin päivällä herneitä ja on siitä asti kutissut huuli.

Joskus nuorempana, ala-asteella, meinasi lähteä henki. Sain aika pahan allergiareaktion jostain ruoka-aineesta. Ei vieläkään tietoa mistä, mutta jollekin olen todella allerginen.

Turposin kauttaaltaan sentin verran ja mun iholle nousi jumalattoman kokoisia paiseita. Hengitystiet turposivat siinä samalla ja sitten Jennyä vietiin lääkäriin. Ensimmäinen kerta, kun mun ei tarvinnut odottaa Myyrmäen arvauskeskuksen päivystyksessä tuntikausia. Oletettavasti olin tuolloin aika vakuuttavan sairas.

Menin lähes suoraan toimenpidehuoneeseen ja mun perskankkuun pistettiin kaksi adrenaliiinipikkiä. Siitä meni tovi ja jo lähti turvotus laskemaan. Lääkäri tuli kurkkaamaan mun tilaa ja naureskeli, että sähän näytät ihan eri tytöltä kuin tänne tullessasi.

Tuon jälkeen ei ole tullut vastaavanlaista reaktiota. Ihottumia senkin edestä. Eräästä ihottumasta onkin valokuva tuolla kuvagalleriani pipi-valokuvissa.

Vaan nyt tämä yksisilmäinen kostaja lähtee iltapesulle ja sitten nukkumaan. Kyllä-NUKKUMAAN. Olen ihan rättiväsynyt ja ajattelin pyhittää lauantai-illan ja sunnuntai aamun nukkumiselle. Ei krapulaa minulle tänään eikä huomenna-kiitos.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus