Aprillipäivä

  • suojelusprkl

Lähetin kaverini työpaikan nettisivujen kautta yhteydenottolomakkeella viestiä, jossa pariskunta oli ollut ulkomailla reissussa ja lähtivät reissun jälkeen vielä kuukaudeksi pois Suomesta ja kun tulivat kotia, oli asunnossa hirveä kasa torakoita ja jotain tarinaa siitä, etteivät he halua ilmoittaa asiasta vielä isännöitsijälle vaan haluaisivat yrittää hoitaa ongelman pois oma-aloitteisesti, tai jotain. En enää muista mitä siihen viestiin runoilin. Kaverini inhoaa torakoita ja muita ötököitä yli kaiken.
Tässä yhteydenottolomakkeessa ilmenee aina asukkaan osoite, huoneisto, paikkakunta ja ytheystiedot. Tiesin että kyseinen lomake tulee menemään kaverilleni, koska hän vastaa noista nettisivujen kautta tulleista yhteydenotoista.

Kaverini sai aivan järjettömän säpsyn ja alkoi yökkimään mulle, että hyi helvetti hänen naapurissa on torakkaongelma. Oli hieman naurussa piteleminen ja paljastinkin hyvin nopeasti, että kyseinen viesti oli mun lähettämä. Kaverini ihmetteli tovin, mistä helvetistä mä hänen osoitteen muistin ja paljastin käyttäneeni numeropalvelua hyväksi sen selvittämiseen ja sitten heitin lonkalta, mikä voisi olla hänen naapurin huoneiston numero.

Olen minä sitten ihana:D

Eiköhän tuo riitä tälle aprillipäivälle, hauskinta tuossa oli se että olin just sanonut toiselle kaverilleni ettei ole yhtään sellainen fiilis että jaksais tehdä aprillipiloja ja kun olin sanonut ääneen, tajusin jo naputtelevani tuota kaverin työpaikan kotisivun osoitetta...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus