Olet mitä syöt

  • suojelusprkl

Tänään jaksossa on nainen, joka on ollut entinen missi ja jonka mies on jättänyt hänet uuden, hoikemman ja nuoremman naisen takia. Tällä naisella oli huonojen ruokatottumuksien lisäksi ongelmia alkoholin käytössä.

Tuolla Gillianin asunnossa on myös toinen nainen tehokuurilla. Nämä kaksi naista pelleilivät tuossa alussa, eivätkä ottaneet oikein tosissaan tuota kuuria ja Gillian teki mun mielestä helvetin hienon tempauksen. Se kysyi tältä entiseltä missiltä, mistä hän on itsessään tyytyväinen ja nainen vastasi silmät ja iho. Sitten hänelle kerrottiin, että hän pääsee hieman erilaisempaan kasvohoitoon.

Nainen meni maskeeraajan luokse, mutta ei nähnyt miten hänet "meikattiin". Kun meikki oli valmis Gillian antoi naiselle kruunun kutreille, sekä tällaisen kainalosta selän kautta ympärimenevän nauhan, jossa luki Miss Truht ja peilin, nainen alkoi itkemään kun näki peilikuvansa, koska hänen kasvoille oli meikattu katkenneita verisuonia ja maksaläiskiä. Gillian sanoi, että jos hän jatkaa noilla elämäntavoilla, hän tulee hyvin pian näyttämään siltä, miltä peilikuvassa nyt näyttää että vielä pystyt pesemään nuo maskit pois, mutta jos jatkat samaa rataa niin menetät kauniin ihosi nopeampaa kuin terveillä elämätavoilla menettäisit.

Uskoisin, että temppu oli tuon naisen elämän käännekohta, tai ainakin toivon näin. On ikävää että ihmiset syövät itsensä ennenaikaiseen hautaan. Helvetin hyvä veto kyllä, ilkeä mutta hyvä.

3 kommenttia

WilleWau

1.4.2009 13:02

Näin on ja kuulemani mukana tässä ohjelmassa oleva pökäleanalyysi paljastaa suolistoflooran salaisuudet.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

1.4.2009 13:06

Terve ihminen käy päivän aikana kahdesti kakalla.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus