Ärripurri

  • suojelusprkl

Voi luoja, että vihaan tietöitä. Onneksi lähdin ajoissa Finskille fillaroimaan, koska oli helvetilliset tietyöt taas tuossa fillarimatkalla. Luulin katsoneeni tarkkaan reitin, jota kautta tulin Töölöön mutta arvatkaa vaan muistinko enää neljän tunnin kuluttua sitä reittiä jota pitkin tulin - no en tietenkään.

Vesisade sentään kerkesi loppumaan, ennen kuin hyppäsin satulan päälle ja lähdin suuntaa kotia kohden. Vetelin taas ihan ihme reittejä pitkin ja hetken aikaa harkitsin kantavani fillarin raiteiden ylitse, mutta sain hillittyä itseni koska en ollut varma onko kyseiset raiteet "pikajunien" käytössä. Siinä kun ei kerkeäisi sanomaan edes kissa, kun sellainen tulisi siitä ohitse ja ihan niin paljoa en kuitenkaan vielä halua elämästäni päästä eroon, että olisin ottanut tietoisen riskin asian tiimoilta.

Onneksi on kunnon fillari alla, niin voi rypeä metsässäkin, ilman että pitää pelkää että fillari hajoaa x)

Ei kyllä tartte huomenna mennä fillarilla töihin tuon tietyösotkun takia, ostan suosiolla pariksi viikoksi bussilipun vielä vaikken sitä enää ensi perjantain jälkeen tarvitsekaan...

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

4.5.2008 22:52

wittu et mäkin wihaan teitä niin ##¤"#GR!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus