BB-Henna kaupan taas

  • suojelusprkl

http://www.iltalehti.fi/viihde/200901208944241_vi.shtml
Bidoloo.com avaa tiistaina huutokaupan, jossa voittaja saa valita palkinnokseen joko treffit Henna Kalinaisen ja mallityttö Inkan kanssa, tai uuden skootterin.
...

Mahdollisesti peruuntuvien treffien sijaan huutaja voi valita lohdutuspalkinnon, eli skootterin myös suoraan treffien sijaan.
Onkohan tuo bidoloo.com joku ihan uusi huutokauppasivusto joka kaipaa ilmaista mainontaa vai mikähän tämän idea on taas? Ja kuinka moni ottaisi treffien sijaan tuon skootterin?
Tuotekuvaus: Onko baarissa aina sama meininki ja seuran etsiminen hankalaa tai työlästä? Bidoloo.com tarjoaa tähän piristystä tarjoamalla unohtumattoman bileillan kahden kauniin, [b]sivistyneen ja ennen kaikkea näyttävän nuoren naisen kanssa.[/b]

Ihanaa, mä häpeäisin silmäni irti päästä, jos mua mainostettaisiin sivistyneenä ihmisenä sen jälkeen, kun olen BB:ssä möläytellyt legendaarisia kommentteja mm. koirien lisääntymisestä tai muusta vastaavasta:D Inkaa en tunne laisinkaan sanoakseni hänestä yhtään mitään, voihan se olla että hän on kahdenkin edestä sivistynyt. Ei sillä, että Hennaakaan tuntisin muuta kuin hänen möläytyksiensä kautta, joista kuulin eräältä kaveriltani joka tuota sarjaa seurasi intensiivisesti. Onneksi ei tarvitse pelätä tuollaista julkista kuvausta itsestäni huutokauppasivuilla:) Voisi mennä aamupuurot väärään kurkkuun, jos saisi jostain lukea että Jenny on todella sivistynyt ihminen.

Ei ole olemassa huonoa julkisuutta...Tämä sen taas todistaa...

2 kommenttia

V.C. Mikko

20.1.2009 12:02

Ja joku on vielä tarjonnutkin tuosta 0,05€. *typerys*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus