Ei näin...

  • suojelusprkl

Ensimmäinen EM-taitoluistelun työpäivä on ohitse vihdoin.

Olin tapani mukaan alaovilla töissä ja hyvin pian vuoron alettua, mulle iski vilu ja päätin mennä pukemaan päälleni uudet, hienot angoraiset lämpökerraston housut.

Päätin suorittaa kyseisen toiminnon henkilökunnan vessassa, jonka lattiapinta-ala on ehkä just ja just sen neliön. Vessassa on liiketunnistimilla toimivat valot, jotka ovat hieman hitaamman puoleiset. Samalla, kun laitoin toisella kädelläni vessan ovea kiinni, päätin toisella kädellä laskea vessanpöntön kannen kiinni ja laskea pörröiset housuni odottamaan siihen kannen päälle, kunnes saisin päälihousut päältäni ja laitettua lämpökerrastoo sinne alle. Tämä kaikki tapahtui ennen kuin valot olivat kerkeneet syttymään päälle. Otin pöntön kannesta kiinni, tai siis luulin tekeväni näin, laskin sen alas ja laitoin pörröhousuni siihen päälle. Kului muutama sekuntti ja valot menivät päälle ja tajusin uittavani lämpökerraston housujeni lahkeita pöntössä. Olin kannen sijaan laskenut tämän renkulaosan vain.

Piti hetken aikaa miettiä mitä tekisin, ensin kuitenkin nauroin tovin ja pyörittelin itselleni päätä ja lopulta päätin, että pistän ne päälleni koska mulla oli puoleen pohkeeseen ulottuvat sukat jaloissani joten ei paljo kusi nilkoissa puristele, tai jos puristelee niin sitten se on mun henkilökohtainen voi voi. Kusi sukassa toteamus tuli sitten vihdoinkin koettua henkilökohtaisesti. Toivottavasti paskat housussa jää vielä vain sanalliseksi versioksi...

Edit: ja sitten Pihikselle hieman pornoa, kun se on sitä kuitenkin taas vailla!!!1 http://viihde.mtv3.fi/uutiset/muut.shtml/783248?taitoluistelu

2 kommenttia

Hippi-Ronda

21.1.2009 01:48

dou!sulle.
ja voi!venäläisille!
xD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus