Hajottajasieniä

  • suojelusprkl

Hah. Rupesin tuossa huvikseni selailee kalenteriani ja viiko 51 on ensimmäinen sellainen viikko, jolloin ei ole yhtään mitään sovittuna/tiedossa olevia menoja vielä. Hitto, että olisin pulassa ilman kalenteria. Ei kyllä tarvinnut ottaa kuin muutama lätkäpeli marraskuun työvuoroista, enkä varmaan ota joulukuussakaan juuri mitään jv-hommia. Pakko vähän hiljentää tätä tahtia taas ja keskittyä muihin aktiviteetteihin.

Eilen sain hommattua fillariini uuden ehjän eturenkaan, toimivan kellon sekä ajovalon. Nyt pääsee taas fillaroimaan pimeillä keleillä. Tänään pitäisi muistaa mennä lätkäpeliin illaksi. Huomenna pitäisi muistaa mennä koko päiväksi Porvooseen leikkimään Ramboa ja lauantaina lätkäpeliin patsastelee. Sunnuntain ajattelin pyhittää puhtaasti rentoutumiselle ja käydä ehkä elokuvissa, jos saan vaan hyvää seuraa houkuteltua mukaani. Ensi viikko kun näyttää melkoiselta kaaokselta kolmen erilaisen työhön liittyvän koulutuksen, hammaslääkärin, Hifk-Jokerit pelin sekä koko viikonlopun kestävän Monsterjam-urakan osalta.

Elämä olisi kyllä tylsää ilman sopivaa kaaosta ja kiirusta. Olen outo, koska nautin siitä, että on hektistä ja paljon tekemistä.

Kirjoitettaessa soi http://www.youtube.com/watch?v=BYGCT4AQIR0&feature=channel

3 kommenttia

nekobasu

23.10.2008 14:31

Pyöräytäs pari muksua, mee avoimeen yliopistoon ja ryhdy kunnallisvaaliehdokkaaksi kun tuntuu ettei sulla oo mitään tekemistä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

23.10.2008 14:34

Mä haluan, että iltani täyttyvät mielekkäästä vapaaehtoisesta tekemisestä:D

Lapsia teen vasta sitten, kun tiedän ettei tarvitse yksinään kantaa niistä vastuuta. Koulun penkille jos menen, niin sitten se mitä luultavammin liittyy johonkin muuhun kuin avoimen yliopiston kursseihin ja politiikka ei kiinnosta pätkääkään:D

Haluan iltojeni täyttyvän harrastustoiminnasta, en mistään turhan vakavasta möllöttämisestä:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus