Voisiko joku tuoda aseen?

  • suojelusprkl

Helvetti, että meinaa olla "hieman" krapulaa. Kotiuduin vasta äsken eiliseltä reissulta ja on sellainen olo, että voisin ampua itseni jotta pääsisin tästä olosta eroon.

Oltiin eilen työporukan kanssa Porvoossa seikkailulaaksossa leikkimässä. Pääsin heittelee kirvestä, ampuu jousipyssyllä, ratkoo erilaisia tehtäviä, juoksee labyrinttiin, pukee päälleni kuivapuvun ja meloo työkavereiden tekemällä lautalla johonkin jorpakkoon sekä sytyttämään nuotion tuluksilla.

Bussikuljetus Vantaan Hotellille lähti joskus ysin jälkeen illalla tuolta Porvoosta ja mun oli tarkoitus jäädä bussiin muiden jäädessä hotellin kohdalta pois ja jatkaa matkaa Vantaan toimistolle, jossa oli mun polkupyörä jolla mun piti fillaroida kotia.
Olin muutamaan otteeseen todennut, kun mua yritettiin ylipuhua jäämään Hotellille, etten mä viitti jäädä kun mulla oli vain huppari, verkkarit ja lenkkarit päällä. Lopputulos oli sitten se, että jäin muiden porukoiden kanssa Hotellille kirjaimellisesti metsästä pöllähtäneen näköisenä, join ihan vitusti viinaa, kadotin takkini sekä kamerani, pussailin yhtä naispuolista työkaveria ja miespuolista työkaveria sekä heräsin kahden miespuolisen työkaverin vierestä aamulla.

Mun mielestä oli hirveen hyvä idea lähteä poikien huoneeseen (ihan kiltisti vain) nukkumaan sen sijaan, että olisin odottanut hetken ja päässyt naispuolisen työkaverin huoneeseen nukkumaan. Sanoin näille kahdelle sankarille, että tästä ei sitten puhuta koskaan mitään kellekään tai mä hakkaan teidät. Kun työporukat tuntien tuosta oltaisiin revitty mitä ihmeellisimpiä stooreja ja huhuja, mutta naureskelin sitten itse aamiaispöydässä kaikille tuota että heräsin kahden miehen vierestä. Nyt on niskat ihan vitun jumissa ja väsyttää - yllättäen kun olen nukkunut kahden sängyn keskelle muodostuneen sauman päällä, ilman tyynyä koko yön.

Hauskinta tässä on se, että mun pitäisi olla neljän tunnin kuluttua hallilla skarppina katsomassa kännisiä immeisiä sekä se, että mulle olisi ollut hotellihuonekin. Mulla oli jopa avain tuohon huoneeseen koko yön lompakossa. Takkini sentään löytyi loppujen lopuksi turkulaisten työkavereideni hotellihuoneesta, eiköhän se kamerakin jostain löydy viimeistään ensi viikolla jonkun kamoista.

5 kommenttia

suojelusprkl

25.10.2008 10:32

No mä heitin kirvestä, oli siellä tapparakin:D
niin joo ja pääsin mä ampuu jousipyssylläkin, vai mikä se ny olikaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

25.10.2008 11:03

Joukkueemme nimi oli vaatimattomasti "Voittaja". Hävisimme tosin kilpailu jollain uskomattomalla logiikalla. Meillä kun oli kokonaispisteitä enemmän kuin muilla...

Ja tosiaan siis, ihan kiltisti tuo reissu meni. Pakkohan sitä on johonkin nukkumaan mennä ja tuntui liian oudolta nukkua 90senttiä leveässä sängyssä yhden miehen kanssa niin mielestäni oli järkevämpää yhdistää nämä kaksi sänkyä ja mennä keskelle nukkuu. Ilman tyynyä ja vaatteet päällä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

25.10.2008 11:04

Oli kyllä hauska ja vauhdikas reissu. Tuonne seikkailulaaksoon voisi mennä joskus cityköörin kanssa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

25.10.2008 11:07

Joo, ei siellä kännissä voi eikä vissiin saakaan riehua.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus