Hannu ja Kerttu-leikkejä

  • suojelusprkl

Kaikki satuja lukeneet tuntevat Hannun ja Kertun, nämä ihanat sisarukset jotka yrittivät estää metsään eksymistä heittelemällä leivänmurusia peräänsä.

Mä päätin hieman uudistaa tarinaa, kehittelemällä siitä täysin oman versioni. Voisinpa melkein väittää kehitelleeni siitä K18-version.

Kävin viemässä pyykkitupaan, joka on viereisessä rapussa, ison kasan pyykkiä. Kun sain vaatteeni survottua koneeseen lähdin takaisin kotia kohden. Matkalla huomasin pyykkituvan lattialle tippuneen yhden mustan sukan, se oli minun. Avasin pyykkituvan oven ja huomasin rappukäytävässä toisen mustan sukan. Pihalla, hieman ennen oman rappukäytävän ovea, huomasin jälleen sukan ja heti kotioveni ulkopuolella oli yhdet pikkuhousuistani.

Aika herttaista. Mietin tosin kävellessäni ja omia sukkia poimiessa, että monetkohan pikkuhousut tuolle matkalle on tippunut, jotka ovat joutuneet vääriin käsiin, koska olin kuitenkin jonkin tovin pyykkituvassa säätämässä pyykkien kanssa. Noooh, onpahan jollain nuuhkittavaa pariksi päiväksi, jos on onnistunut bongaa mun hyvin haaroissa muhineet pikkuhousuni kuukautisten jälkeen.

2 kommenttia

Beliar

11.2.2007 18:49

Jees,kauppatavaraa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus