Maihinnousu

  • suojelusprkl

Olipa taas reissujen reissu. Todella antoisaa olla laivalla, jossa noin 95% on miehiä ja loput naisia ja lapsia. Olisi ollut kova vienti, mutta keskityin lähinnä miehille vittuiluun.

Joku onneton setä tuli perjantaina mun luo, heitti mulle: "kerro joku hauska juttu" En tuntenut kyseistä tapausta edes, joten heitin hänelle "katso housuihisi ja naura" Tämä mies jäi tuijottamaan mua suu auki eikä osannut sanoa mun kommenttiin mitään. Muutenkin tuli avauduttua aivan liikaa taas miehille.

Eräs meidän porukan mukana ollut mies sai tuta mun vittumaisuudesta. Mies on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Itseasiassa samainen tapaus oli pari vuotta sittenkin samalla reissulla mukana ja hän yritti silloin mun siskoa.
Hän siinä erään tytön kimpussa oli kokoajan ja häneltä kysyin missäs sen sormus on. Sormus oli kuulemma kadonnut muutamia vuosia sitten jo. Sanoin hänelle myös, että hän on aika sika.

En tajua miten kukaan pystyy elää itsensä kanssa, kun lähtee kuksimaan vieraita naisia laivoille, vaikka kotona odottaa kaksi lasta ja vaimo. Hitto, että tuollaiset ihmiset vituttavat mua.

2 kommenttia

suojelusprkl

11.2.2007 13:24

Teki mieli sanoa sille tytölle jotain, mutten kehdannut, ja eiköhän hän tiennyt tilanteen. Jos olisin ollut enemmän humalassa, olisin varmastikin sanonut kovaan ääneen sille miehelle että on siinäkin aviomies. Tulee laivalle painaa vieraita naisia vaikka on perhe maissa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus