Jemma niminen paikka

  • suojelusprkl

Jaahas, siivosin tuossa ihan "turhaan" vaatekaappini, kun yritin etsiä pyöräilyhousujani sieltä. Stana. En enää keksi mitään paikkaa, minne nuo olisin voinut jemmata, kuin Areenan pukukaapin. Mutta ei niiden sielläkään pitäisi olla mun mielestä. Noh, pitänee joku päivä ensi viikolla fillaroida hallille tarkistamaan tilanne. Vois muuten hieman vituttaa, jos on kadottanut 80euron arvoiset, hyvät pyöräilyhousut:( Etsin noita housuja meinaan melkoisen pitkään ja hartaasti ennen kuin löysin hyvät.

Pitäisi keksiä joku hyvä tapa arkistoida vaatteet vaatekaappiin, siten että joka kerta kun katoaa jotain mustaa, ei tarttis tonkia koko kaappia ylöalaisin sen takia, kun kaappi on täynnä mustia vaatteita. Olen yrittänyt pitää vaattet siten, että on normaalit housut, lyhythihaiset paidat/treenipaidat, verkkarit yms kuntoiluvaatteet lähinnä housut, villapaidat ja muut epämääräiset ei sen hetkisen vuodenajan vaatteet kaikki omilla hyllyillä ja sitten pitkähihaiset/pitkät paidat on henkareissa roikkumassa toisessa kaapissa. Mutta en vain osaa pitää tuota kaappia järjestyksessä.

Pitäisi olla enemmän kaappitilaa, niin ei tarttis survoa vaatekaapin hyllyjä täyteen vaatteita, ehkä sitten en kadottaisi tuonne aina kaikkia vaatteitani.

Kaipa se pitää lähteä fillaroimaan normaaleissa verkkareissa vanhempien luokse, tulee vain pillu helläksi, kun ei ole pehmusteita suojaamassa mun mestoja:(((

2 kommenttia

suojelusprkl

19.6.2008 10:40

Just meinasin muokkaa kirjoitusta, että ei ollut edes repussa:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus