Ostetaan paikannin - kissalle

  • suojelusprkl

Peto on nyt ollut viikon verran vanhempien hoivassa ja se ryökäle on jo toistamiseen kadoksissa, tällä kertaa ollut vasta kaksi päivää. Kävin tuossa kahteen otteeseen huhuilemassa karvapyllyä kyliltä huonolla menestyksellä. Pitää käydä illemmalla vielä kolmannen kerran suorittaa ehkä nolointa ikinä-kävelykierrosta entisillä lapsuudenaikaisilla teillä. Onneksi täällä ei asu kovin monta vanhaa tuttua, eikä nekään kauhean hyvin mua enää tunnista, niin ei tartte pelätä että koko perhe julistettaisiin hulluksi, kun ollaan mutsin kanssa vuoroperään käyty huutelee Petoa kylällä.

Sellainen pieni paikannin olis kova sana tuon kissan suhteen, voisi katsoa koneelta missä se huitelee tällä hetkellä, onkohan tuollaisia saatavilla mistään? Joku sellainen kaulapantakokoinen siis kun kissa ei ole mikään kovin kookas tapaus - paitsi pyllystään, kuten omistajansa:D

Saiskohan tuollaisia paikantimia anaaliluontainmallisena? Voin kuvitella herkällä mielelläni tilannetta, kun yrittäisin survoa anaaliluontainta rontin hanuriin. Rontti maukuu kovaan ääneen ja meikä yrittää survoo naama punaisena siihen juttuja hanuriin rypsiöljy liukasteena.

Joo-o, on hieman univelkaa vielä, ainakin siitä päätellen että tulee tuollaisia juttuja edes mieleen x)

Eiköhän tuo rontti tuosta taas jossain vaiheessa jostain ilmesty, jos ei nyt loppuviikon aikana niin toivottavasti ensi viikon aikana. Ei viitsis koko lomaa pilata sillä, että on huolestunut siitä tuleeko kissa koskaan takaisin. Vaikka ainahan se sieltä takaisin tulee.

2 kommenttia

suojelusprkl

20.6.2008 18:16

Kätsy laite. Tuollaisesta taisin nähdäkin joskus jonkun ohjelman, kun jollekin koiralle olivat tuon hommanneet.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus