Joo-o

  • suojelusprkl

Mielenkiintoista kahlaa lumessa lähes 4km kun mitään kävelyteitä ei oltu aurattu. Tuntui extra ihanalta eilisen BodyCompat-Challengen jälkeen, kun paikat on aivan jumissa kyseisestä rääkistä. Tuli pakottava tarve ottaa juoksuaskelia ja jos en olisi ollut menossa töihin, olisin mennyt läheisille pelloille vetää lumihankijuoksua ja pistänyt Trio Niskalaukauksen Lumessa kahlaajat soimaan mp3-soittimeeni.

Naureskelin tuossa miettiessäni näitä naisia jotka köpöttelee pikkuruisissa korkokengissään tuolla lumen keskellä, kun näin kaupasta töihin mennessä lumihangessa jäljet korkokengistä - tulin töihin ja näin, että työkaverillani oli korkkarit jalassa. Luultavasti nämä jäljet olivat juurikin hänen, koska hän asuu siellä päin josta itse tänään töihin tulin.

Onneksi omistan vaelluskengät ja housut, jotka saa nilkoista kiristettyä kuminauhoilla, enkä jaksa välittää siitä miltä näytän muiden mielestä. Oli ihan mukavaa kävellä tuolla myrräkässä.

Kirjoitettaessa soi http://www.youtube.com/watch?v=AWdq6TUnS8k

3 kommenttia

Petri

24.11.2008 20:19

Tällä naisella on asenne kohdallaan! Enpä uskonut siellä suunnalla olevan montaakaan sun ikäistä naista, joka laittaa käytännöllisyyden oman ulkonäön edelle..=) Respektiä siitä sulle!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

24.11.2008 21:01

Mä pukeudun aina sään mukaan, niin on paljon mukavampaa kun harrastaa päivittäin liikuntaa ja liikkuu työmatkatkin pääsääntöisesti kävellen/pyörällä. Ei sitä silloin millään korkokengillä kävellä vaan kengillä, joissa on talvisin pitoa ja kesäisin hengittävät:D
Ylipäätään käytännöllisyys menee aina "tyyli" ohi, varsinkin tilanteissa joissa ei ole väliä miltä näyttää. Esim työmatkat/työpaikka.

Pukeudun korkkareihin vain, jos on jotain tärkeetä tapahtumaa töissä tai jos menen kaupungille muussa mielessä kuin shoppailemaan. Töihin en jaksa pukeutua kummallisemmin, kun siellä ollaan vaan sisällä ja työkavereiden kesken.

Mulla hajois jalat, jos käyttäisin korkkareita päivittäin, enkä usko että se tekee hyvää kenenkään muunkaan jalkapöydälle pidemmässä juoksussa. Vähän hirvittää katsella, kun tosi nuorilla tytöilläkin on korkeita korkoja kun niillä on luusto vielä kehittymässä ja tuollaiset kengät ei voi tehdä hyvää kasvavalle jalalle. Ainakaan mun naisenlogiikalla.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus