Pärse

  • suojelusprkl

Heräsin tänään 6:45 ja ajattelin pitää hetken aikaa silmiä kiinni. Olen jostain syystä aamuisin ollut viime aikoina tosi väsynyt, joten on tullut pidettyä hetki(minuutin pari) silmiä kiinni sen jälkeen kun kännykän herätyskello on soinut. Tänään minuutti "hieman" venähti.

Näin tämän silmien kiinnipitämisen aikana unta tällaisesta siivousrobootista, siis näistä vempaimista jotka pyörii lattialla imuroimassa pölyjä itsekseen. Mun robotti oli unessa ostettu Ellokselta poistomyynnistä halvalla ja se oli sellainen puna-valko-musta ja koiran mallinen. Unessa oli myös tämä edesmenneestä Popstarista tunnettu "Kana" ja se ihmetteli, kuinka tuo imuri pystyi kiipeämään mun hyllykköönkin imee pölyä.

Jossain vaiheessa heräsin ja havahduin siihen, että mulla on kännykkä kädessä ja hetken aikaa mietin, että heh olipa hassu uni kun näin unta että mun herätyskello soi muka äsken ja että nukahdin, ja hyvin pian tästä tajusin ettei se ollut unta. Katsoin kelloa ja se oli jo viisi yli seitsemän.

Tuli hiukkasen kiirus ja siinä vaiheessa, kun nousin sängystä ylös ja lähdin köpöttelee vessaan tajusin, että mulla on suurin osa lihaksista aivan jumissa. Onneksi jumitus helpotti hetken kuluttua siitä, kun lähdin kävelee töitä kohden.

Matkalla mulla sitten pimeni sykemittarin näyttö. En jaksa uskoa, että tuosta olisi vielä patterikaan loppunut kun olen tämän ostanut kesällä jotain vajaa puoli vuotta sitten. Nyt on sitten muuten vaan taas järjetön lihasjumitus päällä, pitänee yrittää venytellä kohta..

Kirjoitettaessa soi http://www.youtube.com/watch?v=lLOcDfeMvp8&feature=related

2 kommenttia

suojelusprkl

26.11.2008 08:31

Onneksi tuosta ei ole vaikee vaihtaa pattereita... Tuo on törkyhintaista rahastusta kyllä, kun se vaikuttaa että sykemittarit on yleensä vedenpitäviä. Mä tykkään pitää sykemittaria päällä aina liikuntasuorituksen aikana niin näen paljon liikun kuukaudessa yms.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus