Kun tuli "hieman" tyhmä olo

  • suojelusprkl

Aloin imuroimaan asuntoa ja ihmettelin hetken, miksi mun imuri on jotenkin vaisun oloinen ja imuteho on huono. Muistin joskus kuulleeni, että imurilla ei saisi koskaan imeä hiuksia koska ne on niin pieniä, että ne voi rikkoa moottorin. Samalla muistin, että imuroin viimeksi jauhoja, kun kävi pieni jauhovahinko keittiössä. Irroitin imurista tuon roskasäiliön ja vaihdoin suodattimet, eikä vieläkään kuulostanut terveeltä - joten taas säiliöö auki, hetken aikaa sitä pyörittelin käsissäni ja mietin ettei sen pitäisi olla mitenkään mahdollista että jauhot pääsis imurin moottoriin, kunnes muistin että olin viime kerralla imuroidessani jauhoja säädellyt imutehon pienemmälle, koska imuroin jauhot kaapista jossa oli muitakin juttuja niin en halunnut että se imee kaiken sisäänsä. Ei muuta kuin tehot normaaliin tapaansa täysille, niin jo taas imu oli kohdillaan.

Meinasin jo pelästyä, että olen rikkonut imurini. Nyt on hieman tyhmä olo, koska kerkesin jo messengerissä kaverille kiroilee sitä että olen varmaan hajoittanut imurini.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus