Pärkele

  • suojelusprkl

Mulla on ollut jo useamman vuoden ongelmana se, että kuvagalleriassani on liikaa kuvia. Pitäisi poistella jotain, että saisi uusia tilalle, lähinnä siis sen takia että olisi kiva lisäillä blogiin kuviakin välillä.

Sain jo jonkin aikaa sitten kuningasidean, että voisi hommata jonkun prepaid-liittymän ja sinne alkaa keräilee blogikuvia niin ei tarttis hommailla sp-aikaa sen takia, että saa kuvia lisäiltyä tänne. Äsken testasin kaverin kuvagallerialla tätä, että onnistuuko toisen kuvagallerian kuvien lisääminen omaan blogiin ja se ei onnistunut. Pärkele. Pitää vissiin alkaa poistelee kuvia, että saa lisäiltyä blogikuvia kuvagalleriaani.

Ihan pärseestä tuo 200kuvan raja kuvagalleriassa. Varsinkin kun noita kuvia haluaisi lisäillä muustakin kuin omasta perseestään tänne. Toki ihan ymmärrettäväähän tuollainen on, kun täällä on näitä immeisiä joilla on itsestään 200 samannäköistä kuvaa, samalla ilmeellä, samasta asennosta ja samasta kuvakulmasta.

Pitänee luopua keikkakuvakansiosta:(

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus