Lapsilukot

  • suojelusprkl

Se immeinen, joka keksi lapsilukot, on oltava todella v-mäinen ihminen, tai sit mä en vaan snaijaa lapsilukkojen avaamista.

Ostin wc:n puhdistusainetta, sellanen jossa on ns. "käyrä ankan kaula" ja tää pakkaus on sellaista lötköpötkö muovia ja eilen sitä yritin avata, vaan enpä saanut sitä auki, kun tää lötköpötkö kaula vaan meni ryttyyn eikä suostunna aukeamahan. Ei vaikka kuinka yritti avata korkkia painamalla sitä alas ja sit pyörittämällä. Kai se ny on hieman vaikeeta painaa ja pyörittää jotain noin löysää materiaalia, kun vaikeusastekerroin on luokkaa - kuin yrittäis survasta löysää munaa neitseelliseen peppureikään ilman liukuvoidetta.

Pitäkää vittu tunkkinne, mä luovutan.

Ps. Annetaan hyvään kotiin käyttämätön WC-Ankka puhdistusaineineen...Tai vaihtoehtoisesti tarjotaan teetä tahi punaviiniä sille ihanalle ihmiselle, joka saa tuon purnukan avattua.

3 kommenttia

Pipit

7.2.2008 07:17

Avainsana tässä asiassa taitaa olla "lapsilukko". Tarkoitus on, ettei lapset saa jonkin vaarallisen aineen purkkia auki. *naur*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

7.2.2008 08:11

Ei mulla oikein taida olla mitään purkkia, johon tuon mömmön voisi yrittää kaataa. Harmi, nyt en päässy vetää veeseeankkakännejäni, joita olin suunnitellut koko viikon...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus