Linja-autoissa on tunnelmaa

  • suojelusprkl

Menin eilen keskustasta bussilla kotia ja istuin takapenkillä ja pidin jalkaani kuten kuvasta näkyy.

Hieman ennen bussin liikkeellelähtöä takapenkille pöllähti sinitakkinen bussikuski, ei tosin se joka bussia ajoi, vaan joku toinen. Se alkoi mäkättää mulle, ettei saa pitää jalkaa penkillä. Katsoin sitä, että et oo tosissas, etten todellakaan pidä jalkaa penkillä ja pistin jalan maahan päätä pyörittäen.

Kun bussi lähti liikkeelle, tämä samainen tapaus alkoi valittamaan takapenkkien edessä olevan penkin matkustalle, nuorelle flikalle joka joi kokista ja söi patonkia. Tää tyyppi meni sen naamalle huutaa ettei täällä saa syödä ja mä en pystyny pitää suutani kiinni ja sanoi kuuluvaan ääneen "Mikä helvetti sua risoo?!?" sit se ukko alko mussuttaa huonolla suomellaan että tuolla tytöllä on oma suu. Tämä tyttö istui kuitenkin hiljaa ja pelästyneen näköisenä ja alkoi laittaa patonkia reppuunsa.

Sanoin tälle yli-innokkaalle kuskille, että katso vähän ympärilles, täällä on ihan helvetisti roskaa ja paskaa lattioilla ja sit sä alat mussuttamaan siitä, että joku syö patonkia. Sä et voi tietää, onko jollain sokeritauti tai heikotusta, ja en todellakaan usko että tuon patongin syöminen sotkee bussia yhtään sen enempää. Sit se jatko vaan sitä mussuttamista, että no tuolla tytöllä on oma syy että mina sano sinulle vain, etta ei saa pita jalkaa penkillä - totesin, ettei tapoihini kuulu pitää kenkää penkillä, että se oli penkin takana. Sit sanoin sille, että esimerkiksi mä olen sellainen, että jos mua alkaa heikottamaan, enkä saa mitään syötävää, niin mua alkaa pyöryttämään. Onko se sit parempi, että joku pyörtyy bussissa, sen takia kun sä tulet valittamaan siitä ettei siellä saa syödä? Siinä vaiheessa muut asiakkaat alko naureskelee ja katso tätä ukkoa ja muutama sai todettua sille, että mikä sitä risoo.

Ukko jatkoi sitä, että no jos sina loukkaantua kun sina pita jalka penkilla, ni sina soita yhtiolle ja sina vaatia korvauksia. Hein sille, että jos tulee kolari ja oon pää halki tuossa lattialla sen takia kun pidän jalkaani penkin takana, niin se on mun ongelma - ei sun. Ja sitäpaitsi mulla on kaiken kattavat vakuutukset, etten todellakaan omasta typeryydestäni lähde millekään bussiyhtiölle reklamoinaan jos omalla käytökselläni olen edesauttanut omaa loukkaantumistani.

Tapaus hiljeni lopulta. Ei vittu mikä yli-intoilija. En ole koskaan kuullut kenenkään valittavan siitä, että joku syö patonkia bussissa. Mun käsityksen mukaan jäätelö on sellainen, jota siellä ei saa syödä. Mut voin toki olla väärässä. Ja ihan oikeasti, eikö tuossa kohtaa bussia saa oikeasti pitää jalkaa:D

Ihme idiootti. Tai sit mulla oli vaan huono päivä ja koin tuon tapauksen idioottina x)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus