Hämärät unet

  • suojelusprkl

Näin ihan ihme painajaista viime yönä, siinä oli kolme henkilöä eri tavoin elämästäni. Yksi oli uusi työkaverini, yksi ciläinen - Feela ja kaksi vanhaa eksää.

Työkaverini alkoi vittuilemaan mulle, kun menin käymään heidän toimistolla ja sit alkoi "voittajana" hehkuttelemaan sitä, kuinka sai hiljennettyä mut jollain heitollaan ja mä ihmettelin, että mitä se höpäjää.

Lähdin sit kuitenkin kotia ja kotona mun luokse tuli tämä työkaverini ja feela ja ne alkoi uhkailemaan mua puukolla ja aseella, mutta lähtivät lopulta pois. Olin menossa tuolloin hallille ja jouduin ilmoittamaan sinne, etten pääse tulee, että mut yritettiin just tappaa ja oon ihan shokissa. Tämän iskun tarkoituksena oli paljastaa muka se, että olen psykopaatti, tai jotain. Minä sain sitten joltain valvontakameran kuvat ja pystyin todistamaan mun työnantajalle että tämä työkaverini on ihan hullu ja että se yritti tappaa mua ja sit se sai potkut. Tai en kerennyt näyttää näitä kuvia edes pomolleki, kun hän oli nähnyt ne toista reittiä jo.

Yritin jossain vaiheessa soittaa Feelalle ja kysyä, miksi ihmeessä se lähti tuollaiseen mukaan, kun tietää etten ole sellaista ansainnut, mutta Feelan puhelimeen vastasi joku mies joka antoi puhelimen sit hälle ja hän sanoi mulle, ettei nyt halua jutella.

Jossain vaiheessa ilmeni, että myös tämä mun monen vuoden takainen eksä oli sotkeentunut tuohon. Eksä oli sairaalassa ja ajattelin mennä kysymään häneltä suoraan mikä häntä riivaa ja kun menin sairaalaan hänen vuode oli tyhjä ja yritin kysellä hoitajilta missä se on ja sain vastaukseni, ettei hän ole täällä nytten. Sanoin hoitajalle, että näen sun silmistä, että sä valehtelet että mulle on ihan turha valehdella, koska osaan lukea ihmisten eleitä niin hyvin. Sitten eksäni pöllähti vessasta ulos ja lähti karkuun.

Lähdin juoksemaan hänen peräänsä ja sit autotiellä oli joku punainen urheiluauto, jossa oli joku idiootti tyyppi joka yritti ajaa mun päälle ja räppäsin sitä autoa kädellä kyljestä. Kuski ei lopettanut ja sit potkaisin sitä kylkeä ja siinä vaiheessa kuski nousi ylös ja alkoi uhkailemaan. Toinen eksäni oli pöllähtänyt sinne jossain vaiheessa ja hän sanoi mulle tuon auton rekisterinumeron ja sanoi, että lähetä rekisterihallintokeskukseen nuo tiedot ja ilmoita poliisille, että täällä on joku tyyppi joka yrittää ajaa päältä ja rupesin näpyttelemään tätä rekisterinumeroa samalla kun tämä kuski lähti ajaa mua takaa. Uni loppui siihen, että olin toisella puolella maan alle menevästä kävelykadusta kuin tämä kuski, aidan takana jemeksissä.

Sit nousin ylös, kun katsoin että kello on kuusi ja pitäisi muutenkin puolen tunnin kuluttua herätä, ja aloin tekemään ruokaa töihin.

3 kommenttia

suojelusprkl

15.2.2008 08:23

Valitettavasti et tällä(kään) kertaa ollut mun unessa, ehkä ensi kerralla sitten...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

15.2.2008 09:09

Mä oon ollu kans monen citynaisen unissa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus