Lupaukset on pidettävä osa1

  • suojelusprkl

Helvetillinen aamu ei voi päättyä kuin helvetilliseen iltaan. Tarkoitukseni oli lähteä ajoissa viikonlopunviettoon, mutta uusi esimieheni pilasi suunnitelmani täysin.

Tuolloin muutaman viikon takaisessa työhaastattelussa tein mielikuvituksellani jokaiselle huoneessa olleelle miehelle luonneprofiilin, mielikuvitukseni rupesi laukkaamaan erityisesti tästä tulevasta esimiehestäni. Hän vaikutti hieman rassukalta, mutta en usko hänen olleen sellainen nuorempana, elämä on vain imenyt hänestä nuoruuden ja se näkyi hänestä selkeästi. Hän on 40-vuotias, hieman harmaantuva, kroppa iän huomioiden erittäin hyvässä kunnossa, mies joka luultavasti vihaa pitää kravattia kaulassaan mutta oli sen tänään pukenut ollakseen vakuuttavampi. Hänellä ei ollut enää sormusta sormessaan, mutta sormuksen kohdalla oli vaalea kohta. Hän oli ehkä käynyt ulkomailla talvilomallaan isommalla miesvoittoisella ryhmällä hetkeä aiemmin ja eronnut hiljattain puolisostaan, muistona siitä vain rusketusraidat sormuksestaan. Vein ajatusleikkini hieman pidemmälle ja sain mieleeni kuvan tästä miehestä thaimaassa harrastamassa seksiä alaikäisen tytön kanssa, saman ikäisen tytön kuin hänellä oli valokuva työhuoneensa pöydällä. Tämä valokuvan tyttö on luultavasti hänen oma lapsensa.

Kiinnitin huomioni tämän, tulevan esimieheni, siistiin olemukseen. Hän luultavasti käy kerran kuukaudessa parturissa ja haluaa saman hiusleikkauksen samalta parturiltaan. Hän ei keskustele parturinsa kanssa, vaan keskittyneesti tuijottaa tyhjyyteen parturin hivelöidessään hänen hiuksiaan. Hän on erittäin jämpti ihminen, sellainen joka tykkää että asiat tehdään hänen tahtomallaan tavalla, eikä hyväksy muutoksia eikä sitä, että hänelle jaellaan ehtoja tai neuvoja. Luultavasti tämä asia oli syynä hänen avioliittonsa kariutumiseen. Ehkä hänen vaimonsa oli löytänyt uuden miehen, koska oma miehensä oli niin tapoihinsa kangistunut ja työnsä orja, ettei enää huomioinut häntä eikä heidän lapsiaan tarpeeksi. Heidän seksielämänsä oli ehkä kuihtunut olemattomiin. Alkuun se oli huumaavaa ja kiihkeätä, joka päivästä. Kun lapset syntyivät, elämänarvot menivät uusiksi. Ei enää suunnittelematonta seksiä, ei enää omaa rauhaa, ei enää energiaa. Vaimo pakersi kotona lasten kanssa ja mies teki töitä, päästäkseen edes hetkeksi rauhaan lasten itkuilta ja kiukutteluilta.

Ja nyt tämä mies oli edessäni, ja riisui minua katseellaan alasti ja minun teki mieli sanoa hänelle jotain joka saisi hänet tuntemaan olonsa vaivautuneeksi, mutta en viitsinyt – koska olin vain työpaikkahaastattelussa, eikä työpaikka ollut vielä varmistunut minulle.

Haastattelu meni paremmin, kuin odotinkaan. Vaikka mieleni tekikin läpsäytellä muutaman kerran haastattelijoita poskelle, tein heihin kuitenkin vaikutuksen koska vain vartti haastattelusta poistuttuani sain puhelinsoiton, jossa kyseltiin koska voin aloittaa.

Tänään oli uuden työpaikkani ensimmäinen perjantai. Olin ruokatunnilla käynyt kaupungilla ostoksilla ja syömässä ja suunnitellut ottavani muutaman lasin punaviiniä kotia päästyäni sekä testailla kaupungilta erotiikkamyymälästä ostamiani seksileluja. Jostain syystä oloni on ollut koko viikon hieman levoton ja halusin juhlistaa ensimmäistä työviikkoani hieman erikoisemmalla tavalla, punaviinillä ja omalla pikku kivalla.

Kuten kirjoitin, oli aamuni ollut helvetillinen. Myöhästymisiä, mokailuja ja säätämistä. Iltapäivälle lupaamani raportti ei ollut ajallaan esimieheni pöydällä, joten lupasin toimittaa sen hänelle illemmalla. Esimieheni asuu kotimatkani varrella, vain parin kadun päässä kodistani ja lupasin viedä hänelle paperit heti kun saan ne tehtyä.

Suunnitelmani viinin siemailusta muuttuivat ja tein jotain, jota en ollut vielä koskaan tehnyt työpaikallani - Avasin päivällä ostamani punaviinipullon kellon lyötyä neljä. Kaadoin itselleni lasillisen, toisen ja kolmannen ja raportin kirjoittaminen alkoi sujumaan liiankin hyvin. Parin tunnin kuluttua viinipullo oli tyhjä, mieleni hilpeä ja raportti täydellisempääkin täydellisempi.

Ulkona oli melkoinen myräkkä, joten näin parhaaksi tilata itselleni taksin ja mennä sillä viemään raporttia esimiehelleni. Taksin kaarreltua esimieheni pihalle, huomasin että siellä oli ilmeisesti enemmänkin ihmisiä käymässä. Ulos kantautui musiikkia ja naurua. Maksoin taksin ja lähdin köpöttelemään vaivalloisesti korkokenkien kanssa horjuen kohti ovea. En ennättänyt painaa edes ovikelloa, kun ovi avattiin edessäni ja minut riuhtaistiin sisälle iloisesti nauraen. Ennen kuin kerkesin tajuta tilanteen huomasin halaavani jotain vierasta ihmistä. Tilanteen rauhoituttua pääsin halausotteesta irti ja tutkailin tarkemmin minuun iskeytynyttä henkilöä.
Hän näytti ikäiseltäni, ihan komealta ja tyylikkäältä mieheltä. Hymyilin hänelle ja esittelin itseni kättelemällä, hän kertoi nimensä ja alkoi riisumaan päällystakkiani pois, enkä saanut edes sanottua että olin vain tuomassa papereita esimiehelleni.

Riisuin kenkäni pois ja korjasin kampaukseni. Lähdin vaeltelemaan asuntoon, joka oli täynnä tuntemattomia miehiä, osa oli itseäni reilusti vanhempia ja osa hieman nuorempia. Esimiestäni ei näkynyt missään ja aloin tuntemaan oloni hieman tukalaksi, koska olin paikan ainoa naispuolinen tapaus. Miehet jähmettyivät katselemaan minua, kun astuin enemmän esille. Jostain joku säntäsi luokseni viinilasi kädessä tarjoten minulle juotavaa, otin lasin vastaan kiittäen ja maistoin viiniä. Etsin katseellani tuttuja kasvoja, mutta turhaan. Kysyin joltain ohikulkevalta mieheltä, onko hänellä tietoa missä Sakari on. (Sakari on esimieheni.) Hän kertoi hänen lähteneen hetki sitten käymään jossain, mutta sanoi tulevansa pian takaisin.

Tunsin humaltuvani viinistä, mutta en antanut sen häiritä. Miehet alkoivat kiusoittelemaan minulla ja jouduin leikkimielisesti naureskellen torumaan heitä ja he nauttivat siitä, aivan kuten itse siitä että sain kiusoitella heitä kaksimielisellä flirtilläni. Minulle tarjottiin istumapaikkaa kahden miehen välistä sohvalta ja kohteliaisuussyistä otin tarjouksen vastaan. Istuessani alas, onnistuin sohaisemaan viinilasia ja sieltä lensi valkoiselle paidalleni viiniä. Miehet alkoivat hääräilemään ympärilläni pyyhkien viiniä pois ja yritin väistellä heitä, etteivät he sotkisi hamettanikin. Lopulta pääsin ylös sohvalta ja menin keittiöön etsimään ruokasoodaa ja jotain rättiä jolla pyyhkiä paitaani.

Löytäessäni rätin ja ruokasoodan, lähdin etsimään kylpyhuonetta, jossa voisin rauhassa riisua paitani pois ja yrittää puhdistaa sitä. Kylpyhuone löytyi pienen etsimisen jälkeen talon toisesta kerroksesta heti makuuhuoneen vierestä. Kylpyhuoneeseen johti kaksi ovea. Toinen oli käytävän puolelta tuleva ja toinen makuuhuoneesta johtava. Suljin käytävän puoleisen oven ja riisuin paitani.
Puhdistaessani paitaa totesin ottaneeni muutaman lasin liikaa viiniä tänään ja suunnittelin kotia lähtemistä. Kuulin askeleita käytävältä ja tarkistin katseellani laittaneeni oven lukkoon. Askelet menivät ilmeisesti viereisen makuuhuoneen puolelle ja ennen kuin muistin, etten ollut lukinnut tätä toista ovea ovesta astui sisälle komea, tummapiirteinen mies. Nostin paidan nopeasti peittämään yläkroppaani ja tämä mies hymyili minulle.

Taisin hieman punastua ja sen sijaan, että hän olisi kääntynyt ja sulkenut ovensa perässään hän katsoi minua riisuvalla katseellaan ja astui lähemmäksi. Seisoin puolialastomana peitellen punaviinitahraisella paidalla napaani ja tämä mies tuli lähelleni ja suuteli minua. Vastasin suuteluun ja hän tarrasi minua kevyesti hiuksistani. Suutelimme kiihkeästi ja hän ohjasi minut istumaan kylpyhuoneessa olevan tason päälle. Jatkoimme suutelemista ja miehen kädet harhailivat reisilläni ujuttaen lyhyttä hamettani ylemmäksi saadakseen minut lähemmäksi itseään. Kietouduin miehen vartaloon jaloillani ja painoin hänet lähemmäksi itseäni. Tunsin hänen kiihottuneisuutensa hänen housujen läpi ja halusin tehdä seuraavan liikkeen. Avasin hänen housujensa vyön jolloin housut valahtivat alas paljastaen hänen muodokkaat reitensä ja valtavan elimensä. Mies ujutti kätensä selkäni taakse ja avasi rintaliivini hakaset ja alkoi suudella kiihotuksesta nöpöttäviä nännejäni. Rintakehäni oli kiihkosta punainen ja sykkeeni tuntui sormenpäissä asti. Miehen kädet siirtyivät hyväilemään alaselkääni ja hän nosti minut syliinsä ja kuin varkain hän kantoi minut viereisessä huoneessa olevalle sängylle, riisui minulta loput vaatteeni ja hiljalleen siirtyen suutelemaan minun reisiäni, polviani, sääriäni ja varpaitani. Tunsin kuinka vartaloani pitkin menivät tuhannet sähköiskun kaltaiset tuntemukset ja saatoin ajatella mielessäni vain sitä, miltä tuntuisi saada tuo valtavan kokoinen elin sisälleni. Hetkeä myöhemmin minun ei tarvinnut enää ajatella sitä, vaan sain kokea sen. Hän työntyi sisälleni hitaasti ja en olisi malttanut odottaa sitä, että hän olisi kokonaan sisälläni. Yritin lantioni liikkeellä jouduttaa tätä, mutta hän virnuili ilkikurisesti minulle ja painoi lantiollaan lantiotani siten, etten kyennyt luurikaan sitä liikuttaa. Kun hän oli sisälläni hän vapautti lantioni ja sain yhtyä hänen rytmiinsä.

Yhtä äkkiä huomaan, että makuuhuoneen ovi aukeaa hiljalleen ja huoneeseen astuu toinen mies. Pelästyn mutta seuralaiseni rauhoittelee minua ja kysyy haluanko kokea jotain erilaista? Hän nousee päältäni ja menee huoneeseen astuneen miehen lähelle ja alkaa suutelemaan häntä. Katselen hetken aikaa, kun miehet hyväilevät toisiaan ja kuinka tämä toinen mies riisuutuu alasti ja näen hänen jäykistyneen elimensä. Toinen miehistä menee kylpyhuoneeseen ja palaa sieltä ison, muovisen dildon kanssa ja antaa sen minulle käteeni. Yritän leikkiä viatonta, mutta mies näkee silmistäni etten ole täysin vieraan esineen tai tilanteen edessä.-->tarina jatkuu edellisessä merkinnässä x)
http://www.city.fi/yhteisot/blogi/suojelusprkl/63802/

10 kommenttia

veepeetee

24.1.2008 15:39

...ja epäilemättä tämä eeppinen kuvaelma kirjoitettiin työajalla? ;D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

24.1.2008 15:39

Noup. Olen saikulla:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

24.1.2008 18:58

Noniin *etsii talouspaperia*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

24.1.2008 18:59

*Tulinks mää jo, vai onks tää hoitoainet*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pipit

24.1.2008 19:02

Hyvin lunastettu lupaus. XD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

24.1.2008 19:06

Hyvyydestä en sano mitään, mutta tulipahan nyt raapustettua jotain kasaan:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

24.1.2008 19:28

.-.Se muuten oli sitten sitä hoitoainetta jos joku kysyy.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Myytinmurtaja

24.1.2008 21:10

Ooksää ny se sama Jenny Perkule?! ..tekis mieli ilmottaa ylläpitoon että nussinu perkuleen tunnarit!! =P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

24.1.2008 21:13

Olen hieman väsynyt, en nyt tajunnut :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus