Lupaukset on pidettävä osa2

  • suojelusprkl

Miehet asettuvat kumpainenkin sänkyyn vierelleni istumaan. Toinen heistä alkaa suutelemaan minua selkäpuolelta ja toinen hyväilee minun rintojani ja samalla suutelee huuliani. Ohjaan liikkeilläni toisen miehistä makaamaan selälleen sängylle ja levitän hänen jalkojaan hieman. Kostutan dildon hänen suussaan ja vien sen hänen jalkojensa väliin ja alan hiljalleen ujuttamaan sitä hänen sisälleen. Asetun nelin kontin hänen eteensä, kasvot häneen päin ja laitan hänen erektiosta jäykistyneen elimensä suuhuni ja jatkan dildon liikuttelemista hänen anuksessaan. Toinen miehistä asettuu taakseni ja tulee sisälleni samalla tahdilla, miten liikuttelen dildoa tässä toisessa miehessä.
Huomaan miehen kiihottuneen niin paljon, ettei hänen purkautumisensa suuhuni olisi enää kaukana. Jatkan dildon liikuttelua ja mies kiemurtelee nautinnosta ja laukeaa suuhuni - jatkan imemistä kunnes olen saanut suuhuni viimeisenkin pisaran. Takanani oleva mies laukeaa pian tämän jälkeen sisääni.

Lepäämme hetken aikaa vieretysten sängyllä ja jatkamme toisiemme hyväilyä. Toinen miehistä ohjaa käteni haaroihinsa ja sen sijaan että olisi halunnut minun koskettelevan elintään, hän ohjaakin sormeni anukseensa ja alan hyväilemään häntä sormin. Painan peukalollani hänen välilihaansa ja sisällä olevilla sormillani hyväilen hänen eturauhastaan, jatkan tätä kunnes mies ohjaa käteni ulos sisältään ja alkaa suutelemaan minua ja käsillään hyväilemään toista miestä.
Tällä kertaa miehet haluavat yhtyä minuun samaan aikaan. He asettelevat minut asentoon, jollaisessa en vielä ole elämäni aikana ollut. Toinen miehistä makaa selällään allani siten, että hänen jalkansa koskettavat sängyn reunan ylitse lattiaa ja minä istun hänen elimensä päälle ja se uppoaa syvälle anukseeni. Toinen miehistä tulee polvilleen eteeni ja laittaa elimensä pilluuni ja nostaa minua hieman pyllystä tukien jolloin saamme allani olevan miehen penikseen hieman liikettä, helpotan liikettä ottamalla tämän edessä olevan miehen hartioista kiinni ja nostamalla itseäni jaloillani auttaen hieman ilmaan samalla kun hän liikuttaa elintään sisälläni. Alakerrassa oleva muu porukka jatkaa juhlimista ja musiikki pauhaa lujalla, lopulta en voi enää hillitä nautintoani vaan voihkin kovaan ääneen orgasmini kourissa samalla kun tunnen näiden miesten laukeavan sisälleni.
Rojahdamme kaikki kolme sängylle hengästyneinä, tyydytettyinä ja hiljaisina. Tämän oudonlaisen hetken mentyä ohitse, toinen miehistä alkaa hymyilemään, kääntyy kyljelleen ja katsoo minua päin ja esittelee itsensä; ”Hei, olen Mikko” naurahdan ja esittelen itseni ”Ja minä Elina” katseeni kääntyy vieressä köllöttelevään toiseen mieheen ja hän esittäytyy Sakariksi ja kertoo olevansa tämän illan synttärisankari. Naureskelin, että olipas tämä sattumaa, koska minun esimieheni nimi on myös Sakari ja olen häntä etsiskellyt tässä illan mittaan mutta hän lähti käymään jossain, eikä ollut tullut takaisin vielä siinä vaiheessa kun tulin itse yläkertaan. Miehet katsoivat toisiaan ja alkoivat naureskelemaan ja toinen heistä tokaisi: ”Ei täällä ole muita Sakareita kuin minä”

Hämmennyn ja nousen ylös sängyltä ja kysyn kuka tässä talossa sitten asuu ja synttärisankari ilmoittaa olevansa talon isäntä. Tajuan olevani täysin väärässä paikassa ja kerron nauraen miehille mokastani ja alan pukemaan vaatteita päälleni. Miehet jäävät vielä hetkeksi lepäilemään sängylle ja kerron heille, että minun pitää toimittaa papereita oikeaan osoitteeseen ja kiitän heitä mielenkiintoisesta illasta ja poistun huoneesta. Menen alakertaan, nappaan sohvan viereen unohtuneen käsilaukkuni, puen takkini päälle ja kengät jalkaani ja poistun talosta hymyillen.

Tänä iltana uudet seksileluni saavat vielä levätä.

Tämä tarina on omistettu Psykolofille ja sille toiselle sankarille, joka pisti tästä heitostani (lupasin keskusteluissa psykolofille kirjoittaa novellin peppuseksistä) pikaviestiä ja pyysi tämän tarinan omistuskirjoituksellani itselleen. Hänen nimimerkkiään en tähän kehdannut laittaa :-p

Paska tarina, mutta parempaan en nyt tunnin näpyttelyllä kyennyt x) Ja ei, en kuvittele osaavani kirjoittaa erityisesti, mutta kun kerran tuli luvattua jotain näinkin typerää niin kai se lupaus pitää pitääkin:D

Kiitos ja anteeksi.

2 kommenttia

suojelusprkl

24.1.2008 18:51

Sakari on fiktiivinen henkilö, aivan kuten nuo kaksi muutakin tarinan henkilöä:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus