Miittihäröilyä

  • suojelusprkl

On aika jumalaton hedari-edelleen. Emme selviytyneet baariin asti, koska seurueemme eräs miespuolinen sankari oli niin hyvässä hapessa, ettei hän pysynyt enää tolpillaan.
Pojat kantoivat hänet nukkumaan ja jäätiin ryypiskelemään kämpille aamu kuuteen asti. Laulettiin reilu tunti karaokea, joten olen luultavasti saanut edellisyönä moooooonta uutta naapurikamuria. Jösses, kuka helvetti alkaa laulaa SingStaria aamu kolmelta?

Olo on kuin hakattu, koska sain hartiahierontaa eilen, tosin on hartioissa sellainen olo että ne olisi mustelmilla. Valokuvia en uskalla edes katsoa, joita kameroissani on.

Nyt on asunto muuttokunnossa x)

En ole nauranut vähään aikaan niin paljon, kuin tänään aamuyöstä. Kiitokset tästä kuuluu seurueemme sankarille, joka onnistui törttöilemään aamuyöstä muutamia kertoja niin paljon, että meinasin kusta alleni naurusta. Kiitokset kaikille kävijöille, oli helvetin hauskaa.

Kerrankin minä en ollut se, joka oli hiprakassa ja ensimmäisten joukossa nukkumassa ja heräämässä:)

5 kommenttia

suojelusprkl

1.4.2007 12:44

No eipä ole paha, jos kerran vuoteen pitää älämölyä kymmenen jälkeen ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

1.4.2007 16:04

Ei ole kuule sun ongelmasi, vaikka ollaan pidetty meteliä yöllä. Soitin sulle 00:19, koska pistit viestiä enkä jaksanut siihen vastaa kun kännissä viestittely on hankalan puoleista, ja silloin oltiin kyllä mielestäni jo pois mun kämpiltä kävelemässä ravintolaan, jonne ei koskaan päästy.

Meteli ei ollut samaa luokkaa, kun tultiin ravintolasta takaisin, joten olet hieman väärä henkilö sanomaan yhtään mitään metelin tasosta, koska ei juteltu enää tuon 00:19puhelun jälkeen. Eiköhän meidän naureskelusta lähtenyt enemmän volyymiä, kuin musiikista. Ainakaan kukaan ei tullut ovikelloa rimputtelemaan valittaakseen metelistä, eikä poliisejakaan näkynyt. Ja tosiaan, ei pitäisi olla sun ongelmasi, vaikka olisin saanut häädön täältä x) Kerrankos sitä pidetään meteliä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caelestis

1.4.2007 18:54

Pitää olla clamouria! :D

-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

2.4.2007 16:00

Tämä on vastaus privakommentille, joka on tullut tänään 15:24, nimimerkkiä en paljasta, koska en nyt viitsi olla vittumainen;)
Minun naapureillani on ollut tapana soitella musiikkia yömyöhään + pitää pihalla älämölyä yötämyöten, joten en usko syyllistyneeni kauheaan rikokseen pitämällä kerran puolessatoista vuodessa meteliä asunnossani. Ilmeisesti meteli ei ole ollut kovin häiritsevää, koska kukaan ei tullut meille asiasta valittamaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus