Muistilistalle

  • suojelusprkl

Älä fillaroi maaliskuussa hallille, varsinkaan jos et tiedä kuinka paljon metsälenkillä on lunta, tai jos fillarisi jarrupalat on niin puhki, että jarrutusmatka on useamman kymmenen metriä, vaikka pitää jarrut pohjassa.

Menomatka oli mielenkiintoinen x) Kaikki sujui ihan jees siihen asti, kunnes tuli tämä lyhyt metsäreitti... Ajoin vähän matkaa ja totesin, että ei pääse eteenpäin kun lumi/vanhat epämääräiset ajourat pistää hanttiin liikaa ja ei auttanut muu kuin kääntyä takaisin ja miettiä kikkakolmosreittiä. Alkuperäinen suunnitelma olisi ollut ajaa suoraan Pasilaan, nyt päätin ajaa Ruskeasuonvarikolle ja sieltä fillaritietä pitkin hallille. Noooooh, pääsin Ruskeasuolle ja totesin, että fillaritie oli pistetty poikki. Ei muuta kuin Töölön läpi Finnairstadiumille ja sielläkin ajoin vikaan ja ei muuta kuin Olympiastadionin läpi Linnanmäen hollille ja sieltä Pasilaan.

Onneksi lähdin tuntia ennen työvuoron alkua fillaroimaan, koska osasin odottaa jotain tuollaista. Tuohon matkaan menee normaalisti sen 20minuuttia ja nyt meni 50minuuttia. Vähän meinas alkaa hapottaa jaloissa jossain vaiheessa, kun olin aamusta käynyt vetämässä tunnin spinningiä melkoisella kiukulla:D

Nyt voi hyvillä mielin aloittaakin "kesäloman", kun runkkarit meni häviämään pelin! En muista, että hallilla olisi ollut koskaan noin monta poliisipartiota ja ratsupoliisia pelin aikana pyörimässä pihalla ja sisällä. Oli kunnon smurffifestarit kyllä. Saas nähdä oliko missään suurempia kärhämiä pelin jälkeen...

3 kommenttia

Anonyymi

21.3.2009 22:06

Turhaa sitä on rettelöidä mun mielestä.Ei hjymmärrä ollenkaa.Veikkauksen mainosta siteeratakseni"Tämähän on vaan peliä"
Ihme riippakivi noi kärpät jokereille.Ei jaksa edes muistaa kuinka monta kertaa on pudottanu jatkosta jokerit lähiaikoina.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

22.3.2009 08:08

Tuo kärhämöinti ei kuulu mun mielestä mihinkään urheiluun fanien kanssa ainakaan.

Enpä viitti kantaa fillaria paria kilometriä, jos on tarkoitus olla tiettyyn kellonaikaan töissä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus