Voehan silmärähmä

  • suojelusprkl

Onpas tukkoinen olo jotennii, onkohan tuo flunssa taas nostamassa päätään, toisaalta eipä se sitä kerennyt kauhiasti vielä laskemaankaan.

Tänään olisi Jokereiden mahdollisesti viimeisin koitos tämän kauden SM-liigan playoff-peleissä. Saas nähdä minkälaiset tappelut on hallilla, jos Jokerit häviää tai Kärppäläiset päättää kostaa viime viikkoisen kärhämöinnin. En kyllä jaksa uskoa, että olisivat niin idareita, kuin Jokerifanit, mutta mistäs tuota koskaan tietää.

Eiköhän Jokerifanit löydä Kärppäläisten joukosta jonkun pyörätuolissa istuvan liikuntakyvyttömän kehitysvammaisen, jonka ne voi vitutukseensa piestä hävityn pelin jälkeen, tulee taas tosi kovis olo kun saa hakata isommalla porukalla puolustuskyvyttömiä ihmisiä. Ovatkohan he ylpeitä itsestään ja siitä viime viikkoisesta nuoren naisen hakkamisesta?

Mitenköhän muissa halleissa fanit käyttäytyy? Pitääkin ensi kaudella käydä parissa vierasottelussa katsomassa tuota, ihan huvin vuoksi, koska tuntuisi hassulta että vain yhden joukkueen fanit käyttäytyvät idioottimaisesti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus