Naggi silmällä

  • suojelusprkl

Olen v-ä-s-y. Asiaa ei helpottanut eilen illalla suorittamani tunnin mittainen maratonpuhelu hieman ennen puoltayötä, enpä kyllä olisi saanut unta yhtään sen enempää vaikka olisin ollut höpöttelemättäkin. Osa höpöttelystä kun tapahtui ennen kuin olin edes kotona peiton alla.

Viikonloppu on onneksi suhteellisen rauhallinen. Tänään kotiudun kymmenen aikoihin. Huomenna pitäisi käydä vain Ikeassa, ruokakaupassa, siivota, pyykätä, tiskata, käydä vanhemmilla, leikata äiteen hiukset, viedä siskolle sen tavaroita ja ehkä värjätä oma hiuskuontalo. Sunnuntaina pitää mennä vain lätkämatsiin.

Onneksi ensi viikon viikonloppu on tyystin rauhoitettu. Eiku ei oo, ku lauantaina on tyttöjen ilta. Voi ei. Ehkä mä selviän:)

Mun pitäisi opetella vain olemaan, aina pitää olla hirveästi tekemistä...

2 kommenttia

suojelusprkl

15.2.2008 14:20

Voipi olla, jotta näit mut. Pasilassa kun on tullut vietettyä aikas monta tovia elämän aikana. Eilen olin Pasilassa viitisen tuntia, tänään toiset mokomat. Tällä kertaa en sentään poliisilla:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus