On ihmisillä pokkaa

  • suojelusprkl

Tuota Meriläisen ja Gustafssonin suhdesotkua lukiessa rupee väkisin miettimään sitä, että miten helvetissä kellään on pokkaa toimia noin. Siis että rakennuttaa jonkun kanssa talon, sit alkaa hässimään jotain toista - tulee raskaaksi. Sit lähtee raahaamaan mitään ilmoittamatta huonekaluja pois tästä juuri valmistuneesta talosta (kun oma ukko on poissa), tämän uuden ukon luokse ja naapuri ilmoittaa sun ukolle asiasta, joka sitten soittaa poliiseille.

Uskomatonta pokkaa tuollainen vaatii kyllä. Ja sitten selvitellään välejä lakimiesten kanssa, kun ei ole ollut munaa selvitellä välejä ennen kuin tulee tarvetta nussia toisia (ilmeisesti) ilman ehkäisyä.

Kaipa tuollainen on ihan yleistä touhua kulisseissa, mutta nyt kun julkisuuden henkilöt teki tuollaisen tempauksen niin joudutaan otsikoihin. Hävettääköhän tuota naista edes tuo tempaus? Sitä kyllä elää itse ihan ihme laalaalandiassa, kun jaksaa uskoa ihmisen perushyvyyteen ja siihen, ettei tuollaista koskaan tapahtuisi, vaikka tietää kyllä että tuollaista tapahtuu. Vetää jotenkin vaan sanattomaksi.

Kyllähän se on ihan tutkittu juttu, että talonrakentaminen on helvetin stressaavaa puuhaa pariskunnalle ja että siinä koetellaan suhdetta urakalla, mutta ei hemmetti tuo on jo naurettavaa. Miksi kukaan haluaa olla suhteessa ihmisen kanssa, joka on valmis nussimaan muita oman kumppanin seläntakana...

3 kommenttia

Hippi-Ronda

2.7.2009 10:39

hyviä kysymyksiä tosiaan.
itellekki vähän saman tyyppinen temppu tehty.jotkut on vaa niin itsekkäitä paskiaisia keillä ei omatunto soimaa,tai sitten se vaa osataa selittää itellee niin hyvin,että se exä oli paska ja ajo mut pois tms.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

2.7.2009 18:59

Ihmiset unohtaa hoitaa parisuhdettaan kaiken kiireen ja stressin keskellä, pitäisi yrittää muistaa aina se, että vaikka stressaa niin ei saisi purkaa sitä oloa siihen kumppaniinsa, jos se ei sitten ole se joka sitä stressiä aiheuttaa. Silloin pitäisi asioista yrittää keskustella. Mun mielestä aviorikos pitäisi olla tuomittava asia Suomessakin. Jumalauta, jos sä meet tekee jotain tuollaista rättipäämaissa, niin sut kivitetään kuoliaaksi. Kyllä muuten varmasti motivois olla toiselle uskollinen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus