Se siitä sitten osa jotain

  • suojelusprkl

Hain keskiviikkona äipältä yhden vanhan fillarin siihen tarkoitukseen, että olisin kuljettanut sen huomenna samalla bussikyydillä Turkuun, jolla olen itsekin sinne menossa.

Noh, ensinnäkin keskiviikkona mun piti olla viideltä Tikkurilassa hakemassa huuto.netistä ostamaani kissankuljetusreppua, päätin fillaroida sinne. Tulostin töissä kartan ja lähdin polkemaan, pihalla huomasin että mun selkää pitkin valuu kylmää vettä - oli jäänyt repussa olevan juomapullon korkki ilmeisesti auki, vaikka pistin sen mielestäni kiinni. Sit oli selkä ja perse ihan litimärät (violetti paita ja valkoiset housut toimii hyvin märkänä). Siitä olikin sitten hyvä eksyä jonnekin hemmetin pellolle. Rypsipellolle vai mikä nyt olikaan ja siellä sit jonkin aikaa eksyneenä palloillessa tajusin sentään palata takaisin päin ja löysin kuin löysinkin perille, 10minuuttia myöhässä. Siitä sitten fillaroin Seutulaan josta pikkuveli heitti mut, mun oman pyörän sekä äipältä saadun fillarin mun kotia. Äiti kehui kuinka iskä oli pessyt ja pumpannut pyörästä renkaat täyteen.

Tänään mun piti fillaroida tuo äitiltä saatu fillari keskustaan, koska ajattelin että se on näppärintä säilyttää yön yli Kampissa ja sitten sieltä viedä bussille Turkuun kun töistä vihdoinkin Kamppiin pääsisin. Ajatuksena helvetin toimiva, ja olishan se käytännössäkin ollut jos...

Lähdin töistä neljältä fillaroimaan, mun piti olla viideltä Kampissa koska olin sopinut huuto.netissä multa tavaran ostaneelle että olen siellä niihin aikoihin. Olin fillaroinut ehkä sata metriä kun tunsin että persvakooni valuu jotain kylmää ja märkää - vesipulloni oli yllättäen taas päättänyt kusta alleen. Pysähdyin laittamaan korkin paremmin kiinni ja jatkoin matkaa. Rengas alkoi tuon pysähdyn jälkeen tuntumaan oudolta ja pysähdyin taas, näin että takarenkaan sisäkumi oli muljahtanut ulos ja tajusin, että faija on täyttänyt renkaat liian täyteen. Yritin tyhjentää kumia ja testata auttaisiko se ajettavuuteen, ei auttanut. Se auttoi kyllä, kun heitin fillarin puskaan ja lähdin kävelemään juna-asemalle.

Vihaan käyttää paikallisjunia kesällä, ja varsinkin silloin kun perse on selkä on vedestä märät. Pääsin keskustaan ehjänä. Kävin luovuttamassa huuto.net huudon ja menin Matkahuoltoon ostamaan 16kerran matkalippua välille Helsinki-Turku. Mua ennen oli 10tyyppiä ja ajattelin käydä Ärrällä ostamassa limpparia. Menin Ärrälle ja pääsin heti kassalle, ostin limun ja lähdin takaisin Matkahuoltoon ja tajusin, että niin mun Ois pitänyt ladata matkakortille rahaa, niin pääsee täällä pk-seudullakin matkustelee helpommin. En jaksanut mennä uudelleen kiskalle vaan menin jonottamaan Matkahuoltoon. Päästessäni tiskille kysyin huomisen bussin varaustilannetta, sinne oli vielä paikkoja vapaana mutta niitä ei voinut enää varata - mun tuurilla huomenna, kun menen bussille, niin se on ihan turvoksissa enkä pääse sillä Turkuun.

Sit ajattelin että käynpäs vihdoinkin Kampissa olevassa isossa Niken myymälässä, kun en ole koskaan saanut aikaiseksi sinne mennä, mutta eihän se siellä enää ollut:(
Tulin kotia, pakkasin kissan kamat ja kissan ja fillaroin kaverini luokse. Mun piti mennä tuolta käymään Alkossa ostamassa viikonlopun juotavat, mutta enhän mä sit ollut muistanut pakata henkkareitani matkaan mukaan. Joten jäi sitten Alkon reissukin tekemättä, pitää se sitten huomenna tehdä Turussa. Jos nyt muistan ottaa tuon hemmetin Passini mukaan.

Niin ja kaiken kruunaa se, että mulla tuntuu kurkku sellaiselta, että se olisi tulossa taas kipeäksi. Toivottavasti tämä on vain allergiaa.

6 kommenttia

suojelusprkl

2.7.2009 21:26

16matkan bussilippu Hesa-Turku-Hesa maksaa 220e se on 13,75e/suunta, eli puolet halvempaa kuin junalla:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

2.7.2009 21:28

Niin ja mä tykkään kans junasta, mutta bussilla pääsen paljon lähemmäksi tuota Turun määränpäätä vaikka Hesan päässä joudunkin vähän kävelemään junalle, mutta silti vähemmän kuin mitä joutuisin Turun päässä kävelee. Kätevämpää.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

2.7.2009 21:44

Joo, en ois tiennyt tuosta itsekään, jos en ois mennyt kerran junalla Turkuun ja erehtynyt juttelee turkulaisen naisen kanssa joka kertoi tuosta lipusta mulle. Sitten se ja sen miesseuralainen alkoi kiusimaan mua siitä, että muutan kohta Turkuun kun kerroin että seurustelen turkulaisen kanssa x)
Olen tähän asti kulkenut junalla, kun en ole saanut aikaiseksi hommattua tuota bussilippua. Nyt voi hetken aikaa testailla bussilla matkustelua:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

2.7.2009 22:45

Mihkä siel alkos niitä papereita tarttee? multa ei oo kysytty vuosiin ainakaan.Mut mä oonki jo vanha äijä :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

2.7.2009 22:47

No multa nyt kysytään henkkareita, jos ostan yhden kaljan:D En uskalla mennä enää edes ruokakauppaan ostaa siideriä ilman henkkareita, Alkosta on turha mennä ilman henkkareita ostaa väkeviä. Ja festareilla en ole tähän kesään mennessä vielä päässyt olut alueelle ilman henkkareita, just viimeksi provinssissa jouduin henkkarit tonkii laukusta kun mentiin oluttelttaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus