Onni onnettomuudessa

  • suojelusprkl

Torstaina tuli Kotiteollisuuden kotisivuille Johannakustannuksen joku kilpailu. Ex soitti mulle aamulla asiasta ja kysyi, olenko osallistunut kisaan. Muuten en olisi kyseistä kisaa nähnytkään ennen kuin se olisi jo umpeutunut. Siinä kisassa oli mahdollisuus voittaa sisäänpääsy keikalle, jossa esiintyy Kotiteollisuus, MajKarma, Tuomari Nurmio ja muutama muu esiintyjä. Ainoa kriteeri siinä oli se, että he katsoivat lähetysajan mukaan saapuneet viestit ja viisitoista ensimmäistä meilin lähettänyttä pääsee keikalle.
Viestissä piti mainita se bändi, jonka kotisivuilta kyseisen kisaviestin on nähnyt.
Mä lähetin sit Kotiteollisuuden ja MajKarman tiedoilla omat tietoni kilpailuun ja pistin sormet ristiin. Heidän oli tarkoitus ilmoittaa eilen miten kisassa kävi.
Lähetin meilit mun työmeilistä sekä hotmailista. Luin illalla mun työmeilin ja ei ollut tullut vastausta voitosta. Olin pettynyt. Hotmailia en jaksanut alkaa avaamaan, kuin vasta tänään aamulla. Ja siellä oli viesti, että pääsen keikalle:)

Niin ja sit se huono "uutinen" mulla on oikeanpuoleinen silmäluomi turvonnut ja olo on aika hehkeä. Kahdeltatoista olisi mummon hautajaiset.

Vaan nyt aamupalalle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus