Päivän pohdinta

  • suojelusprkl

Olisi varmasti aika hirveätä yrittää elää siten, että miellyttäisi kaikkia ihmisiä. Että kaikki tykkäisi sinusta, kaikki arvostaisivat sinua ja palvoisivat sinua. Onneksi tuollainen ei taida olla ihan mahdollista edes, koska on aina joku joka näkee ihmisen läpi ja näkee milloin hänen käytöksensä ei ole sisältä kumpuavaa.

Itse olen törmännyt usein netissä sellaisiin ihmisiin, jotka ovat tuominneet mut pelkästään valokuvani perusteella. Ovat alkaneet heittämään korkealentoista vittuilua mulle ja luoneet musta pelkän valokuvan perusteella hassuja mielikuvia. Lähinnä sellaisia, että minun "näköinen" tapaus on sellainen, joka hengailee vain minun "kaltaisteni" kanssa. Yleensä tällaiset henkilöt ovat sitten myöhemmin tulleet pyytelemään anteeksi törkeätä käytöstään, kun ovat ensin tutustuneet muhun ja tajunneet etten ole sellainen "miltä näytän".

Hauskin tapaus tuli vastaan aikoinaan täällä cityn chatissa, jossa olin heittämässä läppää. Tästä on jo viitisen vuotta aikaa, ja tuolloin en ollut vielä edes perehtynyt keskusteluihin, joten tämän erään tapauksen viha minua kohtaan ei voinut olla siitäkään johtuvaa. Jossain vaiheessa eräs mies lähestyi mua privaviestillä ja rupesi heittämään jotain läppää tyyliin "vittu sä olet ruma ihminen, mitä sä täältä luulet löytäväsi, luuletko olevasi hyvännäköinenkin ja saavasi jotain hyvännäköisiä ukkoja" Huomasin tämän henkilön avautuneen myös mun yhteen valokuvaan. Oli sielläkin haukkunut mua ties millä nimikkeillä. Hän aloitti viestittelyn ei_niin_kovinkaan_asiallisesti, ja kun siinä aikani hänen kanssaan juttelin privana, hän pyysi poistamaan kommenttinsa mun valokuvista, mutta en poistanut. Jos ihminen on valmis tekemään tuomionsa jonkun valokuvan perusteella, niin siinä vaiheessa on saa kyllä mielestäni "kestää seuraamuksetkin".

Luulisi olevan helpompaa lähteä ensin tutustumaan johonkin ihmiseen, ja sitten vasta tehdä omat tuomionsa siitä että pitääkö ihmisestä vai ei, eikä lähteä heti tuomitsemaan toista. Harmi, että itselläkin on ollut tapana syyllistyä moiseen. Jos vain jaksaisi muistaa sen, että ei tuomitse toisia ennen kuin heidät tuntee.

Ihminen ei ole täydellinen eläin, ehkä parempi niin, voisi olla aika tylsää menoa, jos kukaan ei tekisi virheitä ja kaikki menisi saman kaavan mukaan.

Olipa tuossa taas aamupalan aikaista ajatuksenjuoksua. Kai sitä pitäis raahautua töihin.

7 kommenttia

suojelusprkl

12.4.2007 07:58

En mä diggaile volvosta, mä haluan mielummin Chryslerin.

Sen unohdin blogiini kirjoittaa, että on oikeasti ihmisiä jotka haluavat teennäisesti miellyttää kaikkia ihmisiä. Toki itsekin haluaisi mielummin siten, että tulisi kaikkien kanssa toimeen, mutta olen havainnut ettei se ole mahdollista. Olen sen verran herkkä ihminen, että aika nopeasti havaitsen jos joku ihminen on vilpillinen, silloin käännyn kannoillani enkä kauheasti halua tehdä tuttavuutta tähän ihmiseen enempää.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

12.4.2007 08:57

Mäkään en miellytä kaikkia todellakaan enkä kyllä edes yritä. Toimeen yritän tulla, mutta kun sekään ei yleensä onnistu, mutta toisaalta se nyt on melko yksi ja sama. Kyllä tässä maailmassa populaa riittää vaikkei ihan kaikkien kanssa hengaisikaan.

Se, miksi minen miellytä kaikkia, saa mut kyllä hymyilemään oikein maireasti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Melian

12.4.2007 09:06

Erään hyvän ystäväni miellyttämisenhalu alkaa vähitellen kalvamaan suhdettamme. Monet faktat jäävät kuulematta ja tapaamisia perutaan epämääräisiin tekosyihin vedoten. On se surullista, mutta myös merkki siitä, että minun on aika jatkaa eteenpäin.

Ystävä ei voi olla kuin muutamalle, kaveri vaikka kaikille.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caelestis

12.4.2007 11:07

Meitä on tosiaan moneen junaan. Itse olin nuorempana liki pakkomielteinen kaikkia miellyttämään pyrkivä tyyppi, seurausta koulukiusaamisesta ja siitä irti pääsemisestä. Aikuisiällä sitten piti opettelemalla opetella, ettei kaikkien ihmisten kanssa ole mikään pakko olla paras kaveri. Riittää, kun tulee toimeen.

Onneksi me kaikki teemme virheitä. Miten paljon olisikaan jäänyt keksimättä ja huomaamatta? :-D

-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

12.4.2007 15:05

Se on kyllä hassua, että jos vastaa joidenkin pikaviesteihin mielestään asiallisesti-esim saan pikaviestiä jossa kysytään annanko pillua ja siihen vastaan, että runkkaa itse itsesi runkkari-niin heti aletaan huorittelemaan. Eikö se olisi enemmänkin huoraa, jos sanoisin että tuu tänne niin levitän mun kostean pilluni sun pippelin upotettavaksi? jostain kumman syystä mulle ei ole nyt vähään aikaan tullutkaan mitään ehdottelevia pikaviestejä, liekkö johtunut siitä, että keskusteluarkistoni oli pitkän tovin jälleen julkisena. Nääh, en jaksa uskoa tuohonkaan, koska ei nuo yhteydenottajat ole ilmeisesti lukutaitoisia, kun eivät mun käyntikorttia ole edes jaksaneet vaivautua lukemaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

12.4.2007 15:18

Mulla on vain sellainen paha tapa, että vastaan ainakin kerran minulle tulleisiin yhteydenottoihin. Jos se on törkeä, vastaan samalla mitalla takaisin, jos asiallinen vastaan asiallisesti. Jos olen vastannut suhteellisen asiallisesti, ei niin asialliseen viestiin, niin lähes aina tulee hirveitä tilityksiä perään, että sä oot tosi pinnallinen yms yms ihminen. Vaikka olisin vain ilmoittanut, etten etsi täältä seuraa että minuun on turha tuhlata aikaa, jos täältä etsii jotain muuta kuin viestikamuria.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus