Pettäjän profiili

  • suojelusprkl

Aamulla rupesin pohtimaan ihmissuhteita ja lähinnä pettämistä. Uutislehti 100:ssa oli artikkeli pettämisestä, että yleensä pettämiset sattuu työreissuilla. Tuossa ei tosin oltu huomioitu kavereiden kanssa tehtyjä huvireissuja.

Onko olemassa mitään "reseptiä" miten tunnistaa pettämiseen herkästi sortuvat tapaukset, vai eikö moista piirrettä voi ulkoisesti muista nähdä. Tai edes siinä vaiheessa havaita, kun kyseiseen ihmiseen tutustuu tarkemmin?

Onko pettäminen lisääntynyt nykyaikana, vai eikö se ole enää sellainen tabu, jollainen se on ollut vielä esim 40 vuotta sitten? Eivätkö aiemmin naiset välittäneet siitä, että omat miehet pettivät heitä vaan he jäivät siihen suhteeseen lasten vuoksi ja ei kehdattu puhua asiasta kenenkään kanssa tai myöntää sitä, että oma mies käy vieraissa. Asia vain hyväksyttiin ja siitä ei puhuttu.

Kun taas nykyajan nainen ei ole enää niin riippuvainen siitä kikkelinheiluttajasta, kynnys on matalampi lähteä huonosta suhteesta vaikka on ne kolme lasta, asuntolaina ja koira.

Toki varmasti on vieläkin sellaisia naisia, jotka jäävät kitumaan suhteeseen lasten vuoksi ja antaa lasten kasvaa epäterveellisessä kasvuympäristössä - sellaisessa jossa isä ei ole aina kotona antamassa isällisiä neuvoja, on yötä ties minkä hoidon luona. Viettää viikonloput mielummin kännissä baarissa kavereidensa kanssa, kuin perheen seurassa. Ja sitten nussii naisia pitkin kyliä ilman ehkäisyä ja hyvällä tuurilla vielä tartuttaa vaimolleen jonkun sukupuolitaudin, jonka on saanut siltä hyvännäköiseltä suomea murtaen puhuneelta, naiselliselta säihkysääreltä jonka käsi meni lompakolle poskeenottamisen jälkeen.

Onko paljon työmatkoja tekevät tapaukset herkempiä pettämään kumppaniaan, kun joutuvat viettämään paljon aikaa yksinään hotelleissa? Mikä on alkoholin vaikutus pettämiskynnyksen madaltumiseen, entä itsetunnon?

Tuntuu jotenkin järjettömältä ajatukselta koko pettäminen.

Ollaan naimisissa, kotona odottaa lapsia, on oma talo, auto, koira ja kesämökki. Lähdetään työmatkalle ja bongataan baarista joku hehkeä nainen/mies jota sitten käydään kyntämässä. Miten ihmeessä ihmistä voi alkaa panettamaan niin paljon, että pitää käydä hakemassa vierasta lihaa baarista hotellihuoneen vällyjen alle, vaikka oma puoliso on kotona lasten ja koiran kanssa?!

Sen voin vielä ehkä jotenkin käsittää, että parisuhteessa menee huonosti kumppanin kanssa eikä osata enää kommunikoida niistä tunteista jotka velloo sisällä. On vaan helvetisti riitoja pienistäkin asioista eikä kumpikaan tee mitään sen suhteen eteen enää - eletään vaan siinä kaiken paskan keskellä.

Toinen tutustuu ihmiseen jonka kanssa on helppo keskustella asioista, hän ehkä kertoo avoimesti omasta huonosta suhteestaan ja siitä, ettei saa kumppaniltaan enää sitä mitä haluaa, ehkä myöntää olevansa suhteessa enää lasten vuoksi ja jossain vaiheessa tajuaa ihastuneensa tähän uuteen ihmiseen ja ajanmyötä saattaa lipsahtaa ja pettää kumppaniaan tämän uuden ihastuksen kanssa, jos ei sitä ennen ole kerännyt tarpeeksi "munaa" sanoakseen kumppanilleen, että homma on ohi - lusikat jakoon!

Vaikka toki pettäminen on aina pettämistä ja yhtä tuomittavaa, mutta tuollainen uusien tapauksen bongaaminen ravintolasta tietoisesti seksinkiilto silmissä, sitä en vaan voi ymmärtää. Enkä kyllä sitä, että lähdetään risteilylle kaveriporukan kanssa ja käyttäydytään siellä kuin sinkut - lirkutellaan vastakkaiselle sukupuolelle sillä lopputuloksella, että se menee pissavehkeiden sovittelun tasolle.

Minä en ymmärrä ihmisiä. Minusta olisi pitänyt syntyä varmaankin joku saakelin nelijalkainen ja siivekäs eläin, ilman aivoja - kiitos.

5 kommenttia

suojelusprkl

28.8.2007 11:49

Mutta mikä helvetti siinä on, että heti kun oma kumppani on kotona ja itse työmatkalla niin pitää lähteä nussimaan vieraita eukkoja? Miten tällaiset henkilöt pystyvät kotiin palatessa pussata vaimoaan, harrastaa hänen kanssa seksiä, ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan? Pitää olla aika paha luonnevamma, jos pystyy jatkamaan eloa normaalisti pettämisen jälkeen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

28.8.2007 12:10

Ehkä ihmistä ei vain ole tarkoitettu elämään yhden ja ainoan ihmisen kanssa koko elämäänsä. Kyllähän se ajatus on ajatuksena aika "ahdistava", että pitäisi olla yhden ihmisen kanssa se 60vuotta, mutta kun miettii syvemmin asiaa, niin mitä ideaa on hakea aina vaan uutta ja uutta seikkailua? Mitä siitä lopulta jää edes käteen, muuta kuin panokumppaneiden suuri lukumäärä ja ehkä muutama vahinkolapsi?!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

28.8.2007 17:50

Kirjoitankin huomenna hieman juttua minun rakkaasta suvustani ja siitä, miten tämä pettäminen on tullut meidän suvussa ilmi. Siinä kalpenee kauniit ja rohkeatkin:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

31.8.2007 09:43

No siis toki itsekin haluaisi sellaisen suhteen, joka kestäisi lopunelämän. Mutta jos tuollaista asiaa miettii liikaa, tulee sellainen olo että pitäisi osata valita sellainen ihminen, jonka kanssa viityisi tuon ajan. Omia vanhempiani kun katsoo, on sellainen tunne että äiti olisi ansainnut paremman miehen. Ja me lapset paremman isän. Mutta ovat silti vielä yhdessä, vaikka suhde on ollutkin aikamoista ylä-ja alamäkeä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus