Unelmien poikamies

  • suojelusprkl

En ole koskaan ymmärtänyt kyseistä tv-sarjaa. Miten naiset pystyvät rakastumaan/ihastumaan hetkessä ihmiseen, josta tappelee kymmenkunta muuta naista? Mun luonne ei antaisi myöten edes ihastua ihmiseen, josta joutuisin tappelemaan muiden naisten kanssa. Olisi tosi nöyryyttävää suudella miestä ja tapella hänen huomiostaan, kun tietäisin hänen suutelevan ja lirkuttelevan muita naisia yhtälailla. Ja sitten vielä teeskennellä olevansa hyvää pataa niiden muiden naisten kanssa, jotka ovat sun kilpailijoita. Liian amerikkalaista touhua mun makuuni.

Minen moiseen suostuisi. Kyllä se vaan niin on, että minen miesten huomiosta tappele, jätän tuollaiset puuhat suosiolla huomionkipeiden puuhasteluksi:D

3 kommenttia

suojelusprkl

28.8.2007 09:09

En mäkään jaksa uskoa huonoon itsetuntoon, kyllä se on sitä huomionkipeyttä juurikin. Ehkä oma itsetuntoni on sen verran huono, tai en ole tarpeeksi huomionkipeä ihminen, etten alistuisi koskaan taistelemaan toisen ihmisen huomiosta kymmenen muun naisen kanssa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

28.8.2007 17:13

Kyllä äiti:)

Tai sitten ne on vaan niin helvetin teennäisiä ihmisiä, että ovat olevinaan niin helvetin ihastuneita, vaikka todellisuudessa vaan haluavat voittaa muut naiset ja "kilpailun"...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus