Sali-ihmettelyitä osa2

  • suojelusprkl

En ole millään tapaa 100% perillä salitreenailusta, mutta tänään meinasi olla vaikeuksia pitää turpa kiinni, kun kävin pitkästä aikaa salilla pumppailemassa.

Olin jalkaprässiä vääntämässä, kun näin sivusilmällä kuinka joku vanhempi naisimmeinen teki ojentaja/lähentäjä liikkeessä jalkatreeniä... Se ei ollut millään muotoa ihmettelemisen aihe, että joku tekee noilla laitteilla treeniä, lähinnä rupesi ihmetyttämään se millä temmolla se sitä teki. Se näytti lähinnä siltä että sillä oli joko ihan armoton syyhy alapäässä tai sitten hirveä tuuletuksen tarve haaroissa, kun se teki toistoja siihen tahtiin että sillä ajalla minkä itse teen yhden toiston samaisella laitteella, se oli tehnyt niitä kymmenen.

Välillä ihmetyttää se, miksi ihmiset menee salille sillä periaatteella että on hirveä kiire (tai muuten vaan sählää) eikä keskity siihen liikkeeseen ja lihastreeniin. Ymmärtääkseni kun lihaskuntoilussa on hyvin tärkeää se, että liikkeen tekee hallitusti ja hitaasti jolloin siitä saa suurimman hyödyn. Itse pyrin ainakin pitämään tietynlaisen staattisen jännityksen yllä koko liikkeen ajan. Jos haluaisin tuuletella haarojani, menisin pihalle istumaan hame päällä ilman pikkareita kannon päälle ja levittäisin jalkani kohti taivasta ja antaisin tuulen tehdä tehtävänsä.

Jos olen jotain oppinut vuosien varrella niin sen, että turpa on hyvä pitää joskus kiinni, vaikka kuinka tekisi mieli jollekin avautua. Toisaalta, voihan se olla että tuolle naiselle on suositeltu ja neuvottu nuo liikkeet tehtäväksi juurikin noin, en kyllä ymmärrä mikä siinä on ideana.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus