Sigmund Freudille olisi jälleen pähkinä purtavaksi

  • suojelusprkl

Mua häiritsee, kun netissä törmää leikkimielisiin testehin joissa kysellään minkälaisia unia näkee useasti. Vaihtoehtoina on yleensä pako/lento/hylkäämis jne tyypillisimmät unet joita nyt normaaliin ihmismieleen voi pulpahtaa. Mua alkaa aina naurattamaan tuon kysymyksen aikana ja vastaukseni onkin, jos vaihtoehtoina vain on, lentämisunet koska näen usein myös lentämisestä unta.

Mutta mikä helvetti siinä on, että näen todella usein - häiritsevän usein - unta siitä, että mun klitoris kasvaa ihan peniksen kokoiseksi. Sitten runkkaan sitä, kuin kikkeliä ja kivaa on.

Olen ollut natiaisesta asti kiinnostunut unien tulkinnasta ja unimaailmasta muutenkin, mutten ole saanut tuohon häiritsevään uneeni mitään järkiperäistä vastausta. Tai no tuo uni on tullut elämääni mukaan vasta viimeisimmän vuoden/parin aikana, ainakaan en muista nähneeni tuollaista unta aiemmin. En kuitenkaan koe, että olisin väärän sukupuolen ruumiissa tai että tuntisin pakottavaa tarvetta saada kikkeliä itselleni, riittää kun saa oman kumppanin kikkelillä leikkiä. Nyt jos jollain on parempaa tietoa, niin saa kertoa mistä hemmetistä tuo klitoris/kikkeli-uni oikein johtuu:D

2 kommenttia

annsofie

21.6.2009 11:52

Freudin vastaus olis luultavasti kuitenki peeniskateus.. kysytään joltain muulta.
Sitäpaitti pääasia että kivaa on :DD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus