Slaagi metrossa

  • suojelusprkl

Hyppäsin Itäkeskuksessa metroon tarkoituksena päästä keskustan rautatieasemalle ja rupesin lukemaan Veetä. Yht´äkkiä kuulen kuulutuksen "tämä on metron pääteasema" Iski armoton paniikki, että meninkö mä nyt helvetti taas väärään metroon, koska olen oikeasti mestari hyppää ihan väärään suuntaan meneviin busseihin/metroihin/juniin. Mutta tällä kertaa selvisin vain säikähdyksellä, metron kuulutuspömpeli olikin vain seonnut. Vaikka yleensä se on minä, joka sekoilee.

3 kommenttia

Melian

26.2.2007 15:22

Sain myös slaagin yks päivä työmatkalla, kun pömpelistä kuului iloinen kuulutus "Ruoholahti, pääteasema"... Jään siis Kampissa ja luulin menneeni ohi, mutta se oli vain se Kalasataman uusi metropysäkki, joka sotki järjestyksen. Häijyä kerrassaan xD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

26.2.2007 15:32

Joo, jotain tuollaista tuo kuulutti. Olin ihan paskat housussa ja pompsahdin jo ylös, kun olin ihan varma että olin ollut taas niin ajatuksissani että olen mennyt väärään suuntaan.

Kerran oli oikeasti paska tilanne, kun oli hirveä kiire ruotsinlaivalle ja juttelin kännykässä samalla ku menin metrolle. Arvatenkin hyppäsin väärään metroon ja tajusin vasta siinä vaiheessa, kun metro oli itäkeskuksessa, että menin väärään suuntaan. Helvetti että oli noloa x) Onneksi kerkesin kuitenkin laivalle ajoissa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus