Uskomattomat kännykkäseikkailut

  • suojelusprkl

Ei, en ole ihan näin aamuvirkku - Luulin eilen unohtaneeni työkännykkäni töihin. Äsken heräsin ja rupesin miettimään, etten ole voinut unohtaa sitä töihin koska juttelin siihen neljän jälkeen kun fillaroin jo kotia ja laitoin puhelimeni takin rintataskuun. Nousin ylös sängystä ja kävin tunnustelemassa takkini rintataskut. Eikä puhelinta löytynyt. Yritin soittaa puhelimeeni eikä missään alkanut kuulua soittoääntä.

Aloin tekemään mielikuvaharjoituksia - Jos kännykkä olisi tippunut rintataskustani siinä kun laitoin sen takaisin taskuuni, olisi sen varmasti huomannut ja tuntenut. Sit mietin sitä, että siitä ei ole voinut akkukaan loppua, koska se soi vielä. Alkoi tulemaan kauhukuvia monen tonnin puhelinlaskuista jo ja yritin kuumeisesti miettiä, missä se olisi voinut tippua mun taskusta.

Muistin kumartuneeni pistämään fillariani pihalla lukkoon sekä käyneeni parvekkeella kotia tullessani. Pistin vaatteet päälle ja menin parvekkeelle soittamaan omalla puhelimellani tähän työpuhelimeeni. Eikä vieläkään kuulunut mitään.

Jatkoin miettimistä ja muistin vieneeni roskia ja kierrätyspahveja roskikseen. Ei muuta kuin kengät jalkaan ja roskakatokselle ja taas puhelin pirisemään. Ja kas kummaa, pahvinkeräyslaatikosta alkoikin kuulua tuttu ja turvallinen soittoääni. Ei muuta kuin lootan kansiauki ja siellähän se puhelimeni pirisi x)

Luojan KIITOS tajusin tuon asian ennen kuin tuo laatikko tyhjennettiin:D Ja voi HELVETTI mikä mesta kadottaa luuri. Onneksi luotin vaistooni:D

3 kommenttia

Caelestis

4.4.2009 08:56

Kiitos, Suokkis, piristävästä stoorista! Mä en siis ole yksin omien kännykkäkämmäilyjeni kanssa (vaikka paperiroskikseen en kännyäni vielä olekaan saanut) :D

Tosin mä aina silloin tällöin hukkailen mun silmälasitkin, mikä tietysti on ikävää, koska ilman silmälasejani mä en näe etsiäkään. KERRAN onnistuin etsimään silmälasejani, vaikka ne olivat päässäni - tämä selvinpäin. (En edes laske niitä lukuisia kertoja humalassa, kun en ole humalalta tajunnut olevani ilman lasejani - pidin sumeaa näkökenttää jokseenkin normaalina olotilana x-)

—c—

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suojelusprkl

4.4.2009 09:04

Lady - Oli mulla sentään housut ja takki päällä:D
Licsu - Joku varmaan napannut pussin mukaan, kun on huomannut että siinä on vaatteita:/
Dumis - Löytykö lahjat kuitenkin vielä roskiksesta, vai jäivätkö sille reissulle?
Cae - Tuo on vissiin yleistä (ainakin vanhoilla ja dementtisillä) että unohtaa että on rillit päässä x) Mä varmaan kadottaisin kyllä aivan heti rillini, jos joskus sellaiset muistaisin ensin ostaa..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus