Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.

päivä alkoi viestillä  4

"Mummunne, äitini on kuollut viime yönä. Iskä"

Itku pääsi. Tulin kumminkin miettineeksi olenko tekopyhä, kun en tavannut mummua pitkään aikaan. Säälittää iskä, kun on töiden puolesta reissussa vielä huomiseen, eikä sieltä ole mahdollista lähteä kesken.

Illalla kuuntelemaan Paulin Hanhiniemen juttuja. Ei huvita kotonakaan märehtiä.

Hah. Jo tuntuikin, että liian hyvin järjestyi työjutut ja muut tällä viikolla. Kämppäkin tuntui jo melkein kodilta. Mutta eiköhän tää pienellä ajatusaskartelulla taas järjestäydy. Rahkapiirakkakin on ihan hyvää. Lydia ja Mr. Wickham pakotettiin naimisiin ja Lizzy haikailee Mr. Darcyn perään. (Uskoisin, että Colin Firthin perä on oikein mallikkaan muotoinen.)


mätkis  3

Katti yritti taas pureskella häntäänsä. Rapsutin ovelana sohvan reunaa, niin tuo sitten hämääntyi. Huomio siirtyi hännästä muualle. Teki vaan käännöksen niin nopeasti, että kuului otsikossa mainittu ääni.

Päätä särkee. Siivousta on vältelty ansiokkaasti tänään jo monta tuntia. TOSIN siivosin kyllä päivittäisen annoksen, eli elukan laatikon. Kunhan meneillään oleva teemukillinen on tyhjennetty, suoritan roskat. Sen jälkeen heilun imurin kanssa vaikka paavi tulisi kylään. Tai no, ehkä motivaatiota koettelisi pahemmin joku hottis mies... Hmmm.... 8)

Teetä lipittäessä voisi esimerkiksi viikata tuolin selkänojalta noi paidat kaappiin. Eikä välttämättä vaan kirjoittaa blogia. Eh... Joo. Niinpäniin.

Ny toimeksi. As if.





I'm hot! ....plus pari huolenaihetta  2

Kuumeessa siis. Tee ei houkuttele, kuuma mehu sen sijaan kyllä. Ainoo vaan, ettei mulla ole juuri nyt mehua. Piti viimeksi kotikotoa ottaa mukaan juuri tehtyä. Vaan kun en muistanut.

Jos pukisi toppahousut ja -takin ja pipon ja lapaset ja villasukat ja kumisaappaat, voisi käydä kaupassa. Harkitsen.

Sillä välin muistan mainita, että eiliset pippalot Kaupungintalolla oli oikein hienot. Hyvää ruokaa ja juomaa. Hra kaupunginjohtaja kätteli jämäkästi, tosin vaimonsa (tms.) vielä paremmin. Kakut olivat isot, mutta mua ei kyllä miellyttänyt se kreemi päällyskoristeissa yhtään. Mansikka ja mustikat sen sijaan kovasti.

Soitin äiteelle eilen. Kuulosti kamalan väsyneeltä ja olikin sitä. Oli ollut to silmälääkärissä. Välillä näkyvät kaksoiskuvat kuulemma liittyvät migreeniin. Oli löytynyt lisäksi molemmista silmistä jotain pilkkuja - harmaakaihin oireita. Että voi pysyä tilanne samana vaikka 20 vuotta tai sitten voi mennä nopeastikin pahemmaksi. Onhan siihen se leikkaus olemassa, mutta ei tollanen uutinen silti ilahduta. Äidillä on kuulokin normaalia huonompi... Sanoi sitten vaan, että hänestä tuli hetkessä vanha.

Eilen oli myös enovainaan syntymäpäivä. Kuolinpäivä on syyskuun eka, tulee tasan vuosi täyteen poismenosta. Ja meikäläisen back-to-hki-muutosta. Kaikki tapahtuu aina kerralla, hyvät ja huonot asiat.

Iskä oli eilen käynyt katsomassa äitiään sairaalassa. Kuulemma entistä väsyneempi. Toivottavasti jaksaisi sinnitellä vielä sen aikaa, kun iskä menee ensi viikolla työreissuun.




huomioita  2

Niin... Luulin olevani yhdessä jutussa ainutlaatuinen, mutta arvattavissa toki oli, että asia ei näin ole. Jap jap jaa.

Soitin tänään kampaamoon ja sain ajan huomiselle. Tuntematon suuruus käsittelee mun pään ja mua ahdistaa, kun en tiedä kuka se on. Toivottavasti ko. henkilöllä on Paljon Ideoita toivottoman tapauksen suhteen.

Väsyttää. Ja ÄRSYTTÄÄ. Mutta huomennapa on taas uudet mahdollisuudet munata itsensä, jei! Esimerkiksi eräällä vastaanotolla kaupungintalolla.


joo...  2

Yöllisen vuodatuksen voisi poistaakin, mutta olkoon nyt vielä. Olemassa. Heräilin kahdeksalta, vaan nousinko silloin? En :D Puoli tuntia piti lötkötellä sängyssä.

Päivän ohjelmalista kutistui tunnilla, mutta vasta loppupäästä. Tosin huonolla tuurilla sinne tuli vaan tunnin tauko ennen viimeistä puolituntista. Se ottaa jo kyllä sitten päähän.

Ensin olisi suunnistettava kumminkin byrokratian kiemuroihin, minkä jälkeen huoltamolle visiitti. Huomenna toinen, toivottavasti.