Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Seuraava

puoli vrk  1

Kahdentoista tunnin jälkeen ei tartte jännittää ihan niin kovasti. Tilalle on ehkä tullut häpeä, mutta ei välttämättä sitäkään.

Sen minä kuitenkin sanoin, että voihan pylly. Tosta laitteesta vuotaa fis jälleen. Kuten myös ais-läppä. Tai b. Tiiä kumpi se virallisesti on. Tiedossa siis soittourakka hra korjaajalle. Enkä tiiä meneekö enää remonttitakuuseen, kun siitä on jo yli puoli vuotta. Ei sanonut silloin, että miten pitkään se takuu on.

Huomenna on löysäilytyöpäivä, niinkun aina tiistaisin. Pari tuntia treeniaikaa siinä välissä. Vois jonkun pianovihonkin raahata mukana. Ja oman etydiopuksen. Iltakin on vapaa, koska orkesterrrr aloittaa treenit vasta kuun lopussa. Ensi viikolla ma ja ti on vapaat, koska työtilakoululla on arviointiviikko ja luokat varattu koulupäivien jälkeen siihen käyttöön.

Säätöä. Mutta ei vielä ainakaan ahdista.





pohd pohd  4

Niin se viime perjantai. Ainoa joka piti sitä juttua treffeinä taisin olla minä itse. On viestitty, mutta eipä kyl ole jälkeäkään - niin mistä? No ei mistään.

Tänään on eka työpäivä loman jälkeen. Kai se hyvin menee, mutta kun ahistaa. Kaveri sanoi, että mitä suotta, raha alkaa juosta kun on hommia. No niinniinniin. On.

Ryhdistäytymisliikettä odotellessa.

***

Miespuolinen kaveri äsken kysyi, että eikö me sovittu mitään, siis että ne on nimenomaan treffit. Sanoin että ei. Kuulemma siinä tapauksessa se oli vaan tapaaminen. Onko se kaikkien muiden mielestä niin, että pitää oikein erikseen Sopia asiasta, käyttää sanaa Treffit? Eikö se tapaaminen muuten voi olla sitä?


suhailua  9

Miehet on niinkun vessat. Joko varattuja tai täynnä paskaa :) Perjantainen treffiseura saattaa kyl olla poikkeus, mutta joku vika siinäkin vielä on. *realisti* Sen sijaan eräs toinen kiinnostavahko tapaus Pohjanmaan suunnasta myönsi lopultakin, ettei suinkaan ole vapaa. Kihloissa niin että kilisee.

Mut ei se mitään. Jatketaan katselemista.


alkuja  1

Tulin lauantaina katin ja kamojen kanssa Helsinkiin. Eilen tänne tuli nuorin veli kyläilemään, lähtee huomenna. En tiiä olisinko jaksanu, mutta onhan se ny kuitenki seuraa.

Kohta pitäs lähtee hakemaan mulletoipistecomin noutopisteestä jotain poikien polttarijuttuja. Sitä ennen kattoo netistä, meniskö illalla joku kiinnostava leffa jossain teatterissa kenties.

Blaah.


olutta  5

Se on nyt loman aikana joka päivä juonut useamman. Tänään vissiin alkaneen vuoden kunniaksi enempikin. Mua inhottaa ja ällöttää.

Mä haluaisin jo omiin oloihin, vaikka en haluais toisaalta loman loppuvan. Vaikka sain kiireisimmät laskut maksettua, ahistaa niin pirusti hetkittäin. Kyllä se siitä suttaantuu, mut ei jaksais odottaa. Valmistaudun tietenkin henkisesti myös työkkärin kanssa toimimiseen, että mitä kaikkia selvityksiä on täytettävä. Ja miten niissä käy. Joku varmaan sanoisi, että mee sellasiin töihin, joita on tarpeeksi. Ja joista maksetaan säännöllisesti.

Joojoo.

Huomenna ehkä pitäs nähdä yksi pari vuotta sitten tavattu tuttava. Ällöttää oma ulkonäkö ja tekis mieli perua.

Valivali :P



Seuraava