Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Seuraava


töitä ja paskaa  1

Saako otsikossa kiroilla?

Mua ei nyt huvita oikein mikään. Kaksi hyvää, suorastaan loistavaa, työpaikkaa on haussa. Aion hakea. Veikkaan vaan, etten pääse edes haastatteluun. Viime keväänä ja vuosi sitä ennen kävi juurikin niin. Noiden kahden lisäksi on kaksi kivaa paikkaa lisää, mutta niihin ei ole mitään mahdollisuuksia. Voisi sitä kai silti koittaa tunkea paikalle hakuihin heilumaan. Että voisi sitten hävetä.

Pitäs varmaan hakea muuallekin kouluun, kun siihen mahdottomaan.

Viikonloppuna kaveri menee porukoilleen ja niiden kanssa mökille. Muut on jossain. Vois kysyä, jos serkku on kotosalla ja tunkea sen luo kylään. Muuten on tiedossa pe-su itsekseenoloa rahattomana ja kotona.

Vähän muuten meinaa vituttaa sekin, kun kaveri puhui ensin, että pitäisi yhdistetyt tuparit ja synttärit kuun loppupuolella. Ehdotin, että mennään sinä viikonloppuna katsomaan eräs Disney-klassikko, kun niitä pyörii lauantaisin. Nyt se sitten puhuu, että se haluaakin sinä viikonloppuna perheen kanssa niiden mökille, kun sitä inhottaa synttäriaamuna herätä yksin. Menkööt sitten sinne. Meen yksin kattoon sen leffan.

Ja oikeessa peukalossa ja vasemman peukalonivelen kohdalla on jotain ihme ihottumaa. Tai kun iho on kylmästä ilmasta kuivunut... Tavallaan pikkuruista rakkulaa, mutta ei kuitenkaan. Oli viime talvenakin. Vähän kutisee. On entistä hehkeämpi olo.

Se kaveri myös puhuu, kuinka sen täytyy vielä laihtua niin ja niin paljon, että voi pitää semmoisia ja tämmöisiä vaatteita. No se on laihtunut jo aika paljon ja mä vasta yritän selvitä valaasta normiläskiksi. Ottaa päähän, kun se jauhaa siitä painostaan.

Joo ja ottaa päähän, kun ite vaan valitan. Aamulla voisi vähän ryhdistäytyä taas. Moikka.


Seuraava