ärsyyntymisiä

  • liquidsunshine

Oltiin Kampin k-kaupassa joskus puoli viiden kieppeillä. Ruuhkaa, joojoo. Mut meilläpä ei ollu kiire mihinkään. Mentiin laitimmaisen kassan jonoon, siihen irtokarkkiseinän viereen. Siinä oli 2 ihmistä ennen meitä, kaveri vielä ennen mua. Ostokset kassalle ja niin edelleen. Yhtäkkiä taakse ilmestyy keski-ikäinen täti, joka alkaa tunkea ostoksiaan hihnalle ja tönii mua siinä samalla. Ei inahdustakaan, että voisinko väistää. En perkele väistä, jos vaan tönitään ja tungetaan! Enkä muutenkaan tajua, miksi pitää ruveta väkisin änkemään kamaa hihnalle, kun SIIHEN EI MAHDU.

Lopulta eukko veti herneet ja käski väistää. Menin sen verran eteenpäin, mitä siinä nyt mahtui. Mun ostokset oli maitopurkki, ruokakermaa, pari riisipiirakkaa ja purkkapussi. Kun töniminen jatkui, siirsin kapulaa ja ruttasin omat kamani mahdollisimman pieneen tilaan. Takaa kuului happamantyytyväistä mutinaa. Täti myös muisti laukoa kuolemattomat lauseet: Nykyajan nuoriso sitäjatätä, Kyllä se sulle vielä kostautuu jne. Siinä vaiheessa ilmoitin, että en voi tunkea edessäni olevien ihmisten syliinkään. Täti jatkoi urputusta, kunnes ostoksensa olivat hihnalla ja hän pääsi kärryjensä kanssa odottamaan pakkaamista. Oli vissiin poikansa kanssa liikkeellä (kyseinen mies ei sentään sanonut mitään).

Oltiin pakkaamassa kaverin kanssa yhtäaikaa. Tädin ostokset tulivat samaan loosiin kaverin kanssa. Täti näki, että kaveri sulki jo laukkuaan ja tunki paikalle. "Sä varmaan oot jo valmis." Kerroimme kaverin kanssa yhteen ääneen tädille, että joo, nyt on sulle tilaa siinä ihan reilusti.

a) Mut on kasvatettu hyvin. Osaan olla vanhemmille ihmisille ja nuoremmille ja ihan minkäikäiselle vaan Kohtelias.

b) Halu kohteliaisuuteen loppuu siinä vaiheessa, kun mua TÖNITÄÄN eikä voida pyytää siirtymään.

c) Joopajoo.

***

Toinen asia joka tänäänKIN on ärsyttänyt: Raha. Koitan pihistellä ja pärjätä. Silti piti taas pyytää viikolla rahoitusapua iskältä. Apua tuli ja oon kyllä kiitollinen siitä. Mutta voi hitto että ahdistaa se pyytäminen. Juttelin äidin kanssa tossa illalla yhdestä kankaasta, joka sopisi mulle verhoiksi. Äiti sanoi, että hän voi kyllä maksaa. Sanoin miettiväni vielä. Ihan vaan siksi, etten halua koko ajan ottaa niiltä rahaa.

Rahaan liittyen työtilanne ärsyttää. Okei, syksyllä jatkuu nämä samat mitä tänä vuonna on ollut, mutta sitten pitää taas kitkuttaa tukien ja selvitysten kanssa. Rovaniemellä olis vielä paikka, se josta ulisin aiemmin. Hakuaikaa on reilu kuukausi jäljellä. Ehdin harkita.

***

Piti alunperin mennä huomenna yhteen koesoittoon. Peruin, kun en ehtinyt treenata tarpeeksi ja sivusoitin on PASKA. Eikä mulla olisi ollut rahaa juna-/bussilippuihin. Kaveri menee sinne ja kävi iltasella kattomas mun koneella netistä aikatauluja. Tietenkin stressasi koko hommasta ja mä koitin olla sitten tukena. Se menee toiseenkin koesoittoon ja oli saanut spostiin biisit. Katottiin ne äkkiseltään ja oltiin hieman huvittuneita, kun suurin osa oli just tasan niitä vakkareita, jotka yleisimmin kysytään ja joita ihmiset opiskellessa jo treenaa tekniseen valmiuteen. Mut-ta. Kaverin oli pakko mainita, mitä kaikkia se on missäkin orkesterin kanssa soittanut ja missä ollut solistina. Lopulta sanoin, että no minäpä en ole ollut.

Have to face to fact, taas kerran. Minä oon kateellinen paska. Joo-o.

***

Huomenna olisi treenit pianistin kanssa. Ahistaa sekin, vaikka eilen se oli vielä kiva ajatus. Ehkä se on sitä taas aamulla.

4 kommenttia

Flash-Bang

18.4.2009 02:21

Olen myös hyvin(wanhan aikaisesti) kasvatettu mutta joskus on pakko sanoa ääneen kun tulee tilanne. Onneksi tulee harvoin epäsosiaalinen tilaisuus. En olisi hyvä ihminen. =/
Onnea sinne duunin hakuun!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

irga

18.4.2009 14:26

Mä sanoin kerran samaisessa kaupassa ja samaisessa jonotuspaikassa, että mun duunissa teinit käyttäytyvät paremmin kuin minkkiturkkiset rouvat tässä kassajonossa. Samantyyppinen mami yritti nääs etuilla ja lyödä ostoksensa hihnalla maitopurkkini, suklaalevyni ja omenoideni EDELLE! Aika huikeaa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vonStackelbaum

21.4.2009 01:43

*reps*, on sullaki kauppareissu. Mä voin kuvitella että Neil Hardwick olis teheny tuosta hyvän pätkän Siskoon ja sen veljeen.
Joo, onnea duunirintamalle, eiköhän nekin asiat ajan mittahan selekene :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus