ajanvietettä

  • liquidsunshine

Voisin mennä tolle puhelinlinjalle töihin:

http://www.youtube.com/watch?v=2mP766rmrU4

***

Ei kuulu mitään uutta minun elämääni. Rahat on edelleen loppu, mut eipä tuo nyt elämistä estä. Ainakaan vielä. Puoli vuotta oon koittanu säästää asian jos toisenkin suhteen, mutta eihän se aina onnistu. Siinä kyllä, etten oo tän vuoden puolella hommannut mitään naaman- tai hiustenlaittohoitosäätöaineita. Vanhoilla mennään. Kampaajalla kävin viimeksi kolme viikkoa sitten (se oli hiuskoulu, joten maksoi alle puolet siitä mitä muualla), sitä ennen vissiin marraskuussa. Joku muu varmaan tinkisi jostain muusta.

Pitäs mennä optikolle ulisemaan, kun näillä puol vuotta sitten hommatuilla laseilla ei näe kunnolla. Mutta kun se maksaa, jos pitää hommata uudet linssit. Tai luulisin niin, kun tuskin ne mihinkään takuisiin enää menee. Pitäs käydä hammastarkastuksessa joskus jossain vaiheessa, uusimassa rokotukset, gynelläkin. Joskus sitten.

Maanantain aikana pitäs tulla se palkka, jota odottelin jo viikko sitten. Saa yhden laskun maksettua pois. Viikon aikana saattaapi tulla palkkio tän ja eilisen + viime sunnuntain projektista, onneksi ilman verokorttia. Ei kyllä haisuakaan, paljonko ne maksaa, mutta Kaikki on plussaa :)

Kaapissa on pari soppatölkkiä, tonnikalaa, makaronia, nuudeleita, puurovehkeitä, sämpylä-/leipäaineksia. Pakastimessa on pinaatti- ja kasvissosekeitot, naggipagetti, marjoja ja leipää. Jääkaapin puolella voileipäkamoja vielä jonkun verran ja maitoa. Ja mustikkasoppaa :) Ja veli varmaan käy viikolla kaupassa... Niin että eipä täs mitään.

Kaksi työhakemusta tehtävä lisää. Jos tiistaina sais ne vaikka postiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus