eipä tässä ny mitään

  • liquidsunshine

Sen parin viikon takasen paikan saikin sama, joka sai Vantaalta yhen homman. Eli ei se, joka siellä oli ollutkin. Eli joopajoo. Vituttaa ja aika paljon. Kai se on kohta vaihdettava alaa. Ja en kaipaa just nyt mitään säälipositiivisia kommentteja, tai oikeastaan yhtään mitään.

Juhannus oli ok, vaikka satoikin. On aikaisemminkin satanut ja joka vitun vuosi siitä jaksetaan inistä ja ulista, että voivoi kun nyt on näin huono keli ja mitäs nyt ja voiko grillata ja voiko tehdä mitään. Väyväy. Me saunottiin ja syötiin ja oli kivaa.

2 tunnin päästä lähen junalla takas Helsinkiin. Pitää pestä pari vaatetta reissua varten ja treenata. Viikon päästä on se yks tutkintokin ohi, mutta ehtii tässä näköjään sitäKIN kiukutella ihan tarpeeksi, ellei ylikin. Ja ton haastattelureissun takia missaan yhen jäätelöjutun, ei ehkä omiaan tämä seikka lisäämään motivaatiota niinku Mihinkään. Mutta kaikki nämä on mun ihan omia valintoja ja tietenkin menen haastatteluun. Ja otan työt jos satun saamaan. Ei sitä tarvi edes harkita. Sais vaan joskus käydä joku asia vähän helpommin.

Tarttee pakata.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus