selvittelyä

  • liquidsunshine

Viime kesäkuun alussa vietin ekat päivät lomasta jonottaen työkkärissä. Ja odotin koko kuukauden (vähän ylikin) päätöstä. Nyt sitten keväällä mua neuvottiin, että tuu työtodistuksen kanssa vasta pari viikkoa töiden loppumisen jälkeen. No minä menin sitten eilen. Paikka on vaihtunut ja tyypit ja taas eri neuvot. Mut ei se mitään, nämä neuvot oli himpun verran vähätöisemmät kuin viime kesän. Soitin äsken vielä kassaan varmistaakseni, että teen oikein.

Eli ei mun tarvitsekaan täyttää taas sitä ensimmäistä hakemusta, vaan voin jatkaa kesän niillä jatkohakemuksilla. Varsinkin kun mulla on toiminimi (vaikka sillä ei kesällä olekaan tunteja) ja voi tulla keikkoja. Ja kesäkuun hakemus lähetetään / käsitellään sitten kuun vaihteessa, toivottavasti nopeammin kuin se eka hakemus olisi käsitelty. Kaipa tää nyt sitten tosiaan menee näin. Vähän epäilyttää, vaikka soitin ja varmistin. No. Jos tulee ulinaa sieltä suunnasta, nostan metelin ja sanon että näin käskettiin kahdelta taholta toimia.

Tänään toukokuun hakemus postiin ja matkakorvauslappu täytettynä työkkäriin (ne maksaa 0,21 euroa kilometriltä, oli matkatapa mikä tahansa). Yhdeltä näen kaverin tossa Uffin tykönä, se tahtoo käydä siellä. Mulla on 10 euroa käteistä, joten sen enempää ei voi edes käyttää :) Ei olla nähty aikoihin, joten ihan mukava päästä vaihtamaan kuulumisia.

Ja päivän positiivinen alku oli se, että heräsin auringonpaisteeseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus