Hyi kun on kuuma

  • liquidsunshine

En jaksa lähtee tänään mökille. Ajaminen tosin olis kivaa, mut voi sitä tehdä pienemmänkin lenkin. Katsottiin yhden veljen kanssa Be Cool - hyvä leffa x) Hauska. Ja Uma on mun idoli, niih. Mä haluan semmoiset hiukset, vaikka ne ei mulle kyllä sopisi varmaankaan.

Ja mä haluan tuulettimen tuohon viereen.

En kerännyt kukkia tyynyn alle, mutta miehiä vilisi unissa silti. Joku porukka oli keikalla, vaihtaneet soittimia päikseen kuten eräät tosielämässä pari kertaa. En vaan muista yhtään, millaisia miehiä ne oli. Hitsi. No joo. Ehkä se uni johtui siitä, että toissapäivänä juttelin kaverin kanssa ja puhelun jälkeen tuli taas tuttu fiilis. Että mä olen pelkkä kateellinen paska. Ja tyhmäkin. Onneksi meni jo ohi.

Yksi veljistä tosiaan lähtee huomenna aamulla klo 5 täältä lentokentälle ja sieltä Lontoon kautta New Yorkiin. KUUKAUDEKSI. Eikä maksa reissusta muuta kun passin ja käyttörahansa. Ja pääsee soittamaan eri puolilla Yhdysvaltoja. Ihan snadisti olen kade. Mutta aika hienoa kumminkin sille, olenhan mä ylpeä sen osaamisesta :)

Tää läppäri alkaa oleen liian hottis mun syliin, joten tauko lienee paikallaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus