Mökkivisiitti

  • liquidsunshine

Vuosi sitten viimeksi kävin mökillä. Juhannuksena siis. Tänään = eilen käytiin myös. Kissan takia yöksi kotiin. En tiiä jaksaako huomenna. Tai siis tänään. Hehe.

Väsyttää, kun on tullut taas syötyä paljon enemmän kuin mihin on tottunut. Täytyy ruveta vähentämään. Ei muuten jaksa tehdä mitään.

Mökillä viskottiin frisbeetä sinnesuntänne ja niitä muovisia renkaita viiteen tikkuun. Ja ampuiltiin ilmakolla. Piru vie se uus pyssy oli paljon painavampi kuin edellinen. Ja kuulemma kalliimpikin. Mutta mukavaa puuhaa siihen tauluun koittaa osua.

Äsken loppui fc venus, hyvä leffa. Nyt ei toimi enää edes ajatukset, joten sänkyyn menen, kunhan kasaan noi kamat siitä johonkin. Veli lainaa mun isoa matkista Jenkkilään kuukaudeksi ja purin muuttokamoja äkkiä-vaan-johonkin päivällä ennen mökille lähtöä. Mihin v*ttuun mä noi nyt tungen... Meinas palaa käämit tämän ko. veljen kanssa, kun räpelsi xboxia telkkariin tms. ja meillä muilla oli kiire päästä lähtemään. Eikä sillä itselläänkään turhan paljon aikaa ole, sunnuntaiaamuna lähtö.

Kuusi päivää. Vähiin käy ennen kuin loppuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus