Ihan jees päivä

  • liquidsunshine

Vein siis kaverin aamulla kokeeseensa, tulin itse kotiin. Iskä veikin veljen duuniin, kun meni samalla asioille. Tää yritti sitten koisia hieman, mutta siinä tapahtui kaikenlaista häirintää eri henkilöiden toimesta - nukkuminen jäi vähiin.

Mitähän mä itse asiassa edes tein päivällä... Ei mitään hajua. Ainakin juteltiin porukoiden kanssa, pikkuveli suuttui kun joutuu lähtemään reissuun mukaan, leikitin kissaa. Niin joo, kisun masu oli yöllä ja aamupäivällä sekaisin. Ripulia siis - aamulla löytyi kodinhoitohuoneen lattialta yllätys, kun ei ollut pieni osunut kunnolla laatikkoon. Yleensä jätökset ei mua ällötä, mutta tämänkertainen HAISI. Ihanat keltaiset kumihanskat käteen ja rättiä ja paperia. Sillä ne lähti. Hiki päässä siivosin. Kisusta on sanottava, että se on fiksu. Tai ainakin siisti. Oli yrittänyt kaapia mattoa niiden "sattumien" päälle. Jotenkin reppana <3 Uudemman laatikkokäynnin jälkeen löytyi vähän lisää yllätyksiä, mutta vähemmän kumminkin. Loppupäivä on sujunut paremmin.

Mietin, mistä tuo vaiva olisi voinut johtua. Ehkä se oli tapahtumien summaa. Pitkä reissu junalla, eilen illalla ruoka joka ei miellyttänyt ja myöhemmin toinen, jonka hotki. Hellekelit. Monta ihmistä - yleensä on oltu kahdestaan suht hiljaisessa kämpässä. Kaikenlaista.

Huomenna aamulla olisi puoli kahdeksalta lähtö. Ihanaa istumista autossa ainakin kellon ympäri. En tiiä joudunko rattiin, mutta samapa tuo. Veikkaisin perheen vanhimman suorittavan ajamisen.

Niin. Ja en sitten saanut sitä Porin työpaikkaa. Eli ei tarvitse murehtia valintojen vaikeutta. Jotenkin tuntuu, että nyt en sitten varmaan saa edes sitä opiskelupaikkaa. Mitähän sitä sitten keksii. Jotain. Aina keksin jotain.

Nyt pois koneelta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus