kaikki kunnossa?

  • liquidsunshine

Perjantai meni autoillessa. Tai mä istuin takapenkillä pikkuveljen kanssa. Pelattiin laivan upotusta ja neljän suoraa :D Ihan hittipelejä. Melkein 12 tuntia meni, pysähdyksineen siis. Ei olleet onneksi kauhuissaan mun kotini lehtivuorista, jotka odottaa poisviemistä edelleen tätä kirjoittaessa. Äiti laittoi iltapalaa - ei ole aikoihin voileivät olleet niin hyviä. Teetä lisäksi, pannussa haudutettua.

Pakattiin kisun loput tavarat laatikoihin ja katsottiin, mitä kaikkea mahdollisesti vievät jo mukanaan. Pre-muuttokuorma, heheee. Neljä megatyynyä, ainakin kuusi kenkäparia, talvivaatteet säkissä. Ja ne kisun kamat. Nostalginen nojatuoli purettiin. Se on roskiksessa nyt. Veljen kämpässä vielä toinen, mutta voi olla, että sekin kohtaa roskiksen, mikäli muutan Helsinkiin. En tiedä vielä. Eikä sitä tiedä kukaan. Paitsi ne okl:n valitsijalautakunnan tyypit. Ehkä.

Keskiviikon koe kun siis meni omasta mielestä (edelleen) hyvin... On tullut aika hartaasti pyöriteltyä asiaa viime aikoina. Muutto pois Lapista jotenkin konkretisoi sen, että taas menee "kaikki" uusiksi. Mulla on ikävä soittamista. Ei opettamista niinkään, loma tuli tarpeeseen. Mutta sitä, että saa mennä treenaamaan ittensä piippuun. Soitin eilen yksissä lakkiaisissa Piazzollan kaksi tango-etydiä, ihania kappaleita. Oli huiskea olo, kun se väki hiljeni kuuntelemaan. Paljonko niitä nyt sitten siellä oli, en tiedä oikein. Kymmeniä kuitenkin. Esiintyminen on KIVAAAAAAAAAAAAAAAA.

Lauantai meni siis kaavalla 3 plus 3 plus 5,5 plus 3. Hereillä ja laittautumista kolme tuntia, kolme tuntia autossa (sisältäen yhden pysähdyksen), viis ja puol tuntia juhlissa, kolme tuntia autossa. Perillä kun oltiin taas, avattiin vielä Proseccopullo. Mukava loppu päivälle :) Puhuttiin kaikenlaista kera vanhempieni, pikkuveli lueskeli olohuoneessa. Hölmö ja vähän haikea olo oli, kun kisu ei häiriköinyt. Eikä tarvinut viedä sitä ulos. Tosin sanottava on, että illalla se olisikin ollut aika tuskaa - pirusti hyttysiä! Kun reissusta tullessa tultiin pois autosta, ne iskivät kimppuun laumana. Kesän inhottavin puoli.

Nyt ma seuraan noita pöhköjä selviytyjiä. Hetken.

3 kommenttia

liquidsunshine

10.6.2007 22:33

Käyn äkkiä partsil kokeilemas, onko niitä yhtä paljon ku eilen... x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

10.6.2007 22:36

Oli niitä jonnin verran.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus