iisipiisi päivä

  • liquidsunshine

Aamulla sai nukkua ja heräillä rauhassa. Kyydin sai treeneihin. Soitto sujui mukavasti - loppuvaiheessa väsymys vei kuitenkin parhaan terän. Uudet nuotit on tosi jees, urtext on aina miellyttävämpi kuin editoitu versio. Ei kaaret häiritse.

Treeneistä keskustaan ja katsomaan takkeja. No ei ollut kivoja. Paitsi yksi - 190 euroa... Niin. Se jäi sitten sinne kauppaan =) Meinasin mennä raketeita tihrustamaan, mutta myyjä oli vähän inhan oloinen setä eikä siinä ollut muita asiakkaita. En mennyt.

Veli ei töissä ollessaan huomannut lukea mun viestiä ja ehti lähteä kotiin. En päässyt kyydillä pois kaupunnista siis, mutta reippahasti kuljin kohti torin bussipysäkkiä. Tiesin haluamani linja-auton kulkevan kerran tunnissa viikonloppuisin - eikös se saatana ajanut siitä mun edestä, kun olin lähes perillä.

Tästä seurasi se hyöty, että ehdin iiihanaan kaffilaan syömään. Tomaatti-mozzarella-patonki, pepsi maxia. Jälkkäriksi suklaamousseleivos ja haudutettua teetä. Nams <3

Köröttelin seuraavalla linkulla kotiin ja täällä ollaan edelleen. Jo on ollut jännittävä päivä. Eikä jännemmäksi kyllä tulekaan. Pitäisi miettiä maanantain tarjottavat. Kavereilta ei ole ideoita hirveästi herunut. Ja kaksi vieläkin miettii, tulevatko.

Menen leikkimään tämän

kanssa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus