jau jau

  • liquidsunshine

Leffa oli hyvä, joskaan ei yhtä hyvä kuin kirja.

Kari-Pekka Toivonen ei ole hyvä näyttelemään kapellimestaroimista.

Miksei ne ottaneet siihen oikeita (esimerkiksi ammattiin opiskelevia) soittajia leikkimään orkesteria? Tai jos ottivat, niin aika kökköjä oli.

Mjoo. Oli se silti hyvä.

Äidin kaveri vaan oli sellainen tohotin, että vähän väsyin. Eilen mun neuvoja ei kuunneltu, kun rouvat menivät metrolla Herttoniemeen ja vaihtoivat siellä bussiin. Menivät sitten oikealla bussilla mutta väärään suuntaan, koska menivät väärältä puolelta ulos. Tänään käskin tulla kolmosella tai kutosella Hakaniemestä Kaisaniemeen, niin tämä tohotin (joka lapsuutensa-nuoruutensa asui Helsingissä) päätti, että he tulevat seiskalla, koska kyllä se ennen on kulkenut siitä Kaisaniemestä. Niinpä niin, mutta kun viimeiset 7 vuotta (ainakin) se on kääntynyt Krunikkaan.

Hohhoijaa. Mutta olihan se mukavaa kuulla, minkälaista esimerkiksi Hakaniemessä on aiemmin ollut. Ei ympyrätaloja tai virastotaloja tms. Puutaloja sen sijaan kyllä.

Junaan ehdittiin ja kun päästiin kotiin, istuttiin rauhassa ehkä tunti, kunnes suunnattiin iskän veljelle & vaimolleen kylään hetkeksi. Niitä ihmisiä on mukava nähdä =) Äsken kotiuduttiin. Väsyttääpi hieman.

Hommasin tänään kaksi nuottia ja 52 euroa meni. Iskä yllätti iloisesti - kustantavat hankintani =) Klo 12 pääsen tänään sitten testaamaan niitä. Treenataan kaverin kanssa.

Äääääh. Mää meen ny petiin. Ei toimi enää aivot.

2 kommenttia

liquidsunshine

29.12.2007 18:05

Elokuva oli siis Katja Kallion kirjaan perustuva Sooloilua. Ja nou krääsää. Söin äidin maksamia pippurirenkaita vaan xD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus